Kā tīrīt logus ar dabīgiem produktiem, lai tie vienkārši mirdzētu

Putekļi, temperatūras izmaiņas, mitrums un kondensāts – tas viss atstāj netīrumus uz mūsu mājokļu logiem. Ir daudz “videi draudzīgu” risinājumu, kas palīdz uzturēt logus tīrus.

Logus var tīrīt ar dažādiem dabīgiem līdzekļiem, kurus var atrast jebkurā mājoklī. Lūk, kā to darīt:

Pirmais variants

Mazgājiet logus ar ūdeni un etiķi vai spirtu. lai gan šķiet, ka tā ir novecojusi metode, etiķis rūpīgi notīra logus un piešķir tiem īpašu spīdumu.

Logu mazgāšanai izmantojiet etiķa un ūdens šķīdumu (1:4), pēc tam noslaukiet stiklu ar tīru drānu. Etiķi var aizstāt ar spirtu, pat medicīnisko spirtu, un jūs iegūsiet tādu pašu rezultātu.

Ja jūs uztrauc etiķa un spirta smarža, varat sagatavotajam šķīdumam pievienot divus pilienus apelsīnu eļļas. Smarža zaudēs savu asumu.

Pareizai un ātrai tīrīšanai ieteicams izmantot drānu bez plūksnām vai pat dabīgo zamšādu. Kā alternatīvu var izmantot speciālu logu tīrīšanas lupatiņu, ko var iegādāties jebkurā lielveikalā.

Vēl viens risinājums ir izmantot papīra salvetes. Nedrīkst izmantot avīžpapīru, kas kombinācijā ar etiķi, spirtu un ūdeni atstāj krāsas pēdas uz logiem.

Otrais variants

Bieži sastopamos traipus uz stikla var noņemt ar jēla kartupeļa šķēli. Labi noslaukiet traipu ar kartupeļa šķēlītēm un pēc tam ļaujiet tam dažas minūtes nožūt. Kad kartupeļu traipi ir izžuvuši, noslaukiet tos ar spirta un ūdens šķīdumu.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru