Kā pievilināt veiksmi, naudu un mīlestību? Kādas krāsas apģērbā jāsagaida Pūķa gads saskaņā ar zodiaka zīmi

Foto – Pexels

Vecgada vakars ir jau pavisam tuvu, un tas nozīmē, ka ir pienācis laiks padomāt par to, kādā apģērbā sagaidīt Zaļā pūķa gadu.  Mēs esam apkopojuši zvaigžņu ekspertu padomus – kā ģērbties gadu mijā, lai 2024.gadā piesaistītu naudu, veiksmi un mīlestību!

Auns

Vīrieši: ērts klasisks bikšu kostīms, krekls ar ziliem akcentiem. Sievietes: kleita ar metāliskas krāsas aksesuāriem gaišos toņos: ideāli piemērotas krāsas – balta, pienbalta, bēša vai miesaskrāsa.

Vērsis

Abi dzimumi: pienbalts, olīvkrāsas, brūns, kafijas toņi. “Casual” stils piestāvēs vīriešiem, bet sievietes var izvēlēties arī kādu zaļu akcentu savā apģērbā.

Dvīņi

Abi dzimumi: dzeltenie, oranžie, brūnie, baltie vai pelēkie toņi apģērbā. Spilgti aksesuāri – vīriešiem, bet sievietēm jāizvēlas rotaslietas asimetriskās formās.

Vēzis

 

Foto – Pexels

Lasi arī: Latviešu dziedātājas un kinorežisores Lienes Greifānes dzīvē ļoti skumjas vēstis

Lasi arī: Psihologs paskaidroja, kas ir vissvarīgākā vīriešu kļūda dzīvē

Abi dzimumi: balts, sudraba krāsas, smilšu krāsas, zaļš, brūns. Vīriešiem – krekli ar oriģinālām apdrukām, sievietēm – kleitas ar nestandarta krāsojumu.

Lauva

Abi dzimumi: zeltītie toņi, sievietēm piemērotas būs kleitas zelta vai smilšu krāsā, bet vīriešiem – gaišas krāsas bikses vai krekls.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru