Kā piesaistīt veiksmi Melnā ūdens truša gadā: pieci noteikumi

2023. gada 22. janvārī mainīsies austrumu patrons, un viņa uzmanības piesaistīšana ir svarīga labklājības gūšanai. Tiem, kas vēlas gadu pavadīt veiksmīgi, palīdzēs pieci vienkārši noteikumi.

To ievērošana dos pārliecību un kļūs par pozitīvu pārmaiņu avotu dzīvē, vēsta dailyhoro.ru.

 

Ko mums trusis atnesīs

Gads solās būt diezgan stabils. Visticamāk, ka lielas ekonomiskās krīzes jūs apies. Gadā nevajadzētu plānot grandiozus notikumus, kuriem vajadzētu apgriezt jūsu dzīvi kājām gaisā. Labāk gadu “tērēt” un pavadīt diezgan regulāri, lai cik dīvaini tas neizklausītos. Ne Kaķim, ne Trusim nepatīk pēkšņas kustības.

Bet laulībām laiks ir diezgan labvēlīgs. Gada īpašnieks novērtēs ģimeni!

Atcerieties, lai ko jūs šogad uzņemtos, ir svarīgi saglabāt mēra un cieņas sajūtu.

 

Kādi tad ir galvenie noteikumi laimes un veiksmes piesaistīšanai 2023. gadā?

Šeit ir piecas galvenās prasības no 2023. gada saimnieka:

Uzturēt kārtību. Mājas ir spēka vieta, kur cilvēki atgriežas atpūtai un pozitīvām emocijām. Svarīgi tajā uzturēt kārtību un bez žēlastības atbrīvoties no lietām, kas izraisa nepatīkamas emocijas. Maz ticams, ka komfortu sniegs figūriņu pārpilnība, milzīgi skapji ar drēbēm, kolosālas magnētu kolekcijas, kā arī putekļi un zirnekļu tīkli. Tīrīšanai nevajadzētu aizņemt visu jūsu brīvo laiku, jo nav jēgas apkalpot daudz nevajadzīgu lietu.

Skaistums. Mājai jābūt ne tikai funkcionālai, bet arī skaistai. Spilgts attēls, akcentu spilvens, dekorācijas gadalaikiem, svaigi ziedi – tas viss piešķir mājoklim oriģinalitāti un komfortu. Ikviens var izvēlēties sev noteiktas lietas, lai savās mājās ienest kādu skaistumu, kas priecēs aci un sagādās prieku dienu no dienas.

Ēdiens. Jaunais mecenāts ciena cilvēkus, kuri rūpējas par savu veselību un uzturu. Tas nozīmē, ka galdā jābūt ne tikai garšīgiem, bet arī veselīgiem ēdieniem. Sabalansēts uzturs lieliski ietekmēs figūru, garastāvokli, fizisko pašsajūtu un novērsīs nepieciešamību sērot par liekajiem kilogramiem.

Plānošana. Zaķa gadā nevar rīkoties nejauši un cerēt uz brīnumu. Plānošana ietaupīs no daudzām nepatikšanām, palīdzēs koncentrēties uz pareizo mērķu sasniegšanu un arī pasargās jūs no garām. Turklāt dienasgrāmatas kārtošana disciplinē un palīdz laikus izpildīt uzdevumus. Šāds noteikums būs lieliska motivācija un kļūs par veiksmes avotu.

Sapņi. Veiksme iet roku rokā ar sapņotājiem, kuri ne tikai lidinās mākoņos, bet dodas uz savām vēlmēm un soli pa solim tuvojas savu sapņu piepildījumam. Skaisti noformēta vēlmju karte, afirmāciju atbalstīta, kļūs par iedvesmas avotu un sniegs pārliecību, kas nepieciešama visdrosmīgāko vēlmju piepildījumam.

COMMENTS

Pievienot komentāru