Kā pareizi uzvesties ar vīrieti: saprātīga egoisma princips

Jūs varat izvairīties no nepatīkamām lietām šādi: nekad nestrīdieties ar vīrieti, nesakiet, ka esi slinka vai nevēlies, ko darīt. Mutiski piekrīti, ka viss tiks izdarīts, bet nedari neko. Un tad, mīlīgi un apmulsusi smaidot saki: “Piedod dārgais, es pavisam aizmirsu!” vai “Ak, cik man žēl, lūdzu, nedusmojies!” Nu kā viņš var nepiedot! Varbūt viņš pie sevis noburkšķēs, bet viņš to neizrādīs. Ļaujiet viņam pat domās tevi nosaukt par “muļķi”, “stulbu”. Bet tu viņu piespiedīsi spēlēt pēc saviem noteikumiem.

Lasi vēl: Sulīgais burkānu kēkss: ātri pagatavojams un no pieejamiem produktiem

Vai arī cita iespēja: “spēlēt muļķi”, pamirkšķināt acis, jautāt vēlreiz simts reizes, izlikties, ka noteikti aizmirsīsi, un visu sajaukt. Rezultātā tavs vīrietis būs spiests tev palīdzēt. Pāris šādu seansu un viņš pieradīs visu darīt pats.

Nekad neaizmirstiet, ka jums ir ne tikai pienākumi, bet arī tiesības. Iegūstiet sev vairāk tiesību un lēnām atbrīvojieties no pienākumiem.

Vienmēr meklējiet darbuzņēmēju, kurš jūsu labā var izdarīt maksimumu, kas iepriekš bija daļa no jūsu pienākumiem.

Lietu tehniskā puse, kā arī fiziskais, netīrais darbs nav priekš jums. Ja jūsu mīļākā glezna nokrīt no sienas, nesteidzieties ņemt āmuru, lai to atkal pakārtu. Jebkura sieviete spēj iesist naglu sienā, bet kāpēc viņai tas būtu jādara?!

Ja jūsu mājā ir vīrišķīgs radījums, tā ir viņa prerogatīva. Ļaujiet nokritušajai bildei stāvēt, atspiedušās pret sienu, līdz radījums, lepni dēvējot sevi par “cilvēku”, tiecas izņemt kāpnes, āmuru un naglu. Ja ūdens krāns pil, nesteidzieties zvanīt apsaimniekotājam, lai izsauktu santehniķi.

Leave a Comment