Kā pareizi sagaidīt Jauno 2019. Cūkas gadu

Apģērbs, frizūra, aksesuāri

Laikus vajag parūpēties ne tikai par mājas izrotāšanu, bet arī par savu tērpu. Dominējošās krāsas: dzeltenā, bēšīgā, visas brūnās un zaļās nokrāsas. Aktuāli būs arī šo krāsu salikumi. Tiek uzskatīts, ka šo toņu izmantošana atnesīs veiksmi nākamajā gadā.

Priekšroka jādod dabiskiem audumiem, bet tērpa fasonu ierobežo tikai jūsu fantāzija. Tērpu dizaineri piedāvā tērpus grieķu stilā, kostīmus un tunikas, kleitas – kreklus. Galvenais kritērijs – jums jājūtas maksimāli komfortabli.

Viskreatīvākie dizaineri piedāvā tērpus, kas rotāti ar egļu zariņiem, mantiņām un virtenēm. Šāds tērps gan ir pavisam nepraktisks, taču izskatās efektīgi.

Meikapā lielākais uzsvars jāliek uz lūpām, acis tikai nedaudz iezīmējot ar tušu un dabiskas krāsas ēnām. Bet frizūrai gan ir jāvelta vairāk laika. Jaungada frizūrai jābūt tādai, lai tā netraucētu vispārējai jautrībai. Nebaidieties no nestandarta pieejas, lai radītu iespaidu. Efektīgas lokas, sarežģīta bize, šika frizūra, moderns griezums vai koša matu krāsa – viss noderēs, lai parādītu savu individualitāti. Jaungada nakts – lielisks iemesls, lai nomainītu savu imidžu un pamēģinātu ko jaunu.

Aksesuāri savukārt palīdzēs pārvērst visparastāko kleitu izsmalcinātā tērpā. Izvēlēties rotas, ņemot vērā vietu, kur plānojat Jauno gadu sagaidīt. Priekšroka tiek dota lielām, smagām rotām.

Domājot par savu svētku tēlu, neaizmirstiet, ka Dzeltenā Cūka ciena efektivitāti un harmoniju, bet necieš vulgaritāti.

Ar ko sagaidīt Jauno gadu? Ko dāvināt?

Plānojot Jaungada svinības der atcerēties, ka Cūciņa ir jautrs, komunikabls dzīvnieciņš, kurš necieš vientulību. Un gada talismans taču ir ģimenes aizbildne. Tāpēc Jauno gadu vislabāk sagaidīt ģimenes lokā, uzaicinot tuvākos draugus, lai izveidotos jautra un draudzīga kompānija.

Iepriekš pārdomājiet scenāriju: tas var būt krāšņs šovs vai maskarāde vai jebkāda tematiska ballīte. Lai nevajadzētu nodarboties ar sagatavošanas darbiem vienatnē, sadaliet nelielus uzdevumus viesiem, piemēram, konkursu organizēšanu, interesantu spēļu atrašanu, pārsteigumu sagatavošanu. Tad katrs varēs sevi parādīt un nevienam nebūs jāgarlaikojas.

Jaunais gads nav iedomājams bez dāvanām. Šoreiz aktuālas būs praktiskas, kvalitatīvas un skaistas dāvanas, kuras īpaši mīl Zemes Cūka. Tāpat pieprasītas būs dažādas lietiņas ar cūciņas attēlu: mājas tekstils, trauki, mīkstās rotaļlietas, gleznas.

Ko tad likt galdā?

Cūciņai ļoti patīk paēst un tāpēc galdam ir jābūt bagātam un daudzveidīgam. Vienīgais, ko nevajadzētu gatavot ir cūkgaļa. Tā nedrīkst būt uz galda nekādos veidos. Labāk dodiet priekšroku cita veida gaļai, zivīm vai jūras produktiem.

Uz galda obligāti jābūt dārzeņu ēdieniem: salātiem, tvaicētiem dārzeņiem, daudz zaļumiem. Nākamā gada saimniece labprāt pieņems arī ēdienus ar kukurūzu, zaļajiem zirnīšiem, pupiņām un rīsiem.

Tiek uzskatīts, ka Cūkas mīļākā delikatese ir trifeles. Taču, par cik tas ir ļoti dārgs prieks, var izmantot jebkuras pieejamās sēnes. Ieteicams svētku ēdienkarti papildināt ar riekstiem, sieru un augļiem.

Galda vidū, blakus cūciņas figūrai nolieciet māla trauciņu ar kviešu vai cita veida graudiem. Tajā var ielikt arī dažas zīles un kastaņus, kurus vēl var pagūt savākt.

Pat ja Jaunā gada sagaidīšanā kaut kas nesanāks tā kā bijāt plānojuši, uztveriet mazās ķibeles  ar humoru, kā tas Cūciņai piedien!

avots: strana-sovetov.com

Pievienot komentāru