Kā paildzināt savas veļas mašīnas dzīvi? Šis vienkāršais ieteikums palīdzēs tai kalpot daudz ilgāku laiku!

Kā iztīrīt ūdens filtru?

Ja ūdens filtrs netiek laikus attīrīts, ūdens var tecēt ārā no veļas mašīnas. Lai novērstu šādus gadījumus, ieteicams regulāri tīrīt veļas mašīnas ūdens filtru, kas atrodams veļas mašīnas ārpusē lejasdaļā.

Pirms jūs taisīsiet vaļā lūku, nolieciet uz zemes kaut kādas lupatas vai vecus dvieļus, jo tajā var būt uzkrājies ūdens. Atveriet filtru un attīriet to no netīrumiem. Kārtīgi iztīriet arī ūdens filtra atveri, pēcāk ieliekot to atpakaļ vietā.

Kā attīrīt veļas mazgājamā līdzekļa nodalījumu?

Arī veļas mazgājamā līdzekļa nodalījumu nepieciešams laikus attīrīt no netīrumiem un pelējuma, jo mazgāšanas laikā šie netīrumi var pieķept klāt apģērbam. Šo trauciņu var pavisam viegli izņemt ārā, turklāt visērtākā tīrīšana būs ar vecu zobu birsti un jebkādu tīrīšanas līdzekli. Ar netīrumiem un pelējumu tiks galā arī visparastākās ziepes. Daudz spēcīgākām kaļķa un netīrumu nogulsnēm noderēs tualetes tīrāmie līdzekļi. Iemērciet ūdens un šī līdzekļa maisījumā visu trauciņu apmēram uz divām stundām. Trauka tīrīšanas procedūru ieteicams atkārtot ik pēc pāris mazgāšanas reizēm.

Kā attīrīt veļas mašīnas gumijas daļu (ielādes vāka blīvētāju)?

Siltā ūdenī lejiet veļas balinātāju (attiecība 1:1), uzlejiet šo līdzekli uz auduma gabaliņa un attīriet ar to veļas mašīnas gumijas daļas. Ja šī daļa ir ārkārtīgi netīra, tad var uzliet tai pa virsu etiķi un ļaut tam stundu iedarboties, pēcāk notīrot nost.

Internetā pieejami neskaitāmas video pamācības, kā visveiksmīgāk attīrīt savu veļas mašīnu.

Ja jūs laikus tīrīsiet un rūpēsieties par savu veļas mašīnu, tā kalpos jums daudz ilgāk.

Noteikti neaizmirstiet dalīties ar šo rakstu!

avots

Leave a Comment