Kā noturēt vīrieti: 3 kļūdas, kas var attālināt partneri attiecību sākumā

Bieži vien attiecības sākas un attīstās ļoti ātri, bet pēc tam partneris  pazūd pavisam. No kādām kļūdām vajadzētu izvairīties un kādi noteikumi jāievēro, lai attiecību sākumā neatbaidītu savu partneri?

Kāpēc vīrieši attiecību sākumā pazūd: 3 kļūdas, kuras nevajadzētu pieļaut.

Ja vīrietis nevēlas turpināt attiecības, kas ilgst ne tik ilgi, tas nozīmē, ka sieviete ir pieļāvusi kādu no trim kļūdām, kas parasti izraisa attiecību izjukšanu.

Īpašumtiesības pār vīrieti – “Tagad tu esi mans”

Tā ir nostāja, kas parasti attiecībās nenoved pie nekā laba. Attiecību sākumā nevajadzētu sākt medīt savu partneri pēc sava prāta, kontrolēt viņu vai aizbēgt pielaikot kāzu kleitu. Tāpat arī nevajadzētu atvērties partnerim, jo viņš var nejust vajadzību atvērties jums. Šāda spiediena ietekmē vīrietim nav ērti, viņš var justies vainīgs, jo nav gatavs atbildēt jums tāpat. Tāpēc partneris sākumā var distancēties un pēc tam vienkārši pazust, neteicis ne vārda.

Ja esi vīrietis, tev ir pienākums

Bieži vien sievietes saviem partneriem izvirza pretenzijas un prasības, uz kurām pašas vispār neatbild. Tāpēc vīrieši no prasīgām dāmām bēg pēc iespējas tālāk. Pirms kaut ko prasīt, padomājiet, ko jūs varat viņam piedāvāt tā vietā. Ja vēlaties patiesas jūtas un ilgtermiņa attiecības, dodiet vairāk, nekā no viņa sagaidāt. Un viņš noteikti jums atbildēs ar to pašu pretī, viņš pastāvīgi vēlēsies darīt kaut ko jauku jūsu labā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pievienot komentāru