Kā, bez medikamentiem, 5 minūšu laikā apturēt galvassāpes! Tas ir svarīgi!

Lielākajā daļā gadījumu pirmā reakcija uz nogurdinošām galvassāpēm ir pudelīte ar tabletēm. Galvassāpes var būt stipras, un tās bieži ir saistītas ar sāpēm sprandā, ausīs, un acīs. Tāpēc ir svarīgi novērst sāpes, pirms tā sāk izplatīties.

Nākamreiz, kad jūtat galvassāpes, izmēģiniet dabisko metodi, lai atvieglotu galvassāpes. Akupresūra ir populārs masāžas veids, kas, kā pierādīts, var atvieglot spiedienu organismā. Lai stimulētu akupresoros punktus, ir svarīgi atrast ērtu stāvokli. Tad masējiet spiediena punktus ar riņķveida kustībām.

Iņtaņa punkts

Iņtaņa punkts, ir pazīstams kā trešā acs, kas atrodas starp uzacīm. Jūs varat to atrast vietā, kur deguns pāriet pierē. Tas darbojas ļoti labi, lai novērstu sāpes un nogurumu acīs.

Zan Čžu punkts

Šie punkti atrodas pie uzacu iekšējās malas pamatnes. Tie ir simetriski un efektīvi redzes uzlabošanai. Pamasējiet tās minūtes laikā, uzspiežot ar riņķveida kustībām.

Iņsjan punkti

Šie punkti atrodas abās nāsu pusēs. Lai tos atrastu, pieskarieties bedrītēm vaigu kaulos pie deguna. Viņu stimulēšana palīdz atvērt deguna dobumus, noņemt galvassāpes vai zobu sāpes un samazināt stresu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru