Kā ātri notīrīt traipu no drēbēm tā, lai jums nebūtu jāpamet ballīte

Ballītē dažreiz jūs pieļaujat kļūdu, un tad uz jūsu skaistās jaunās kleitas ir neglīts traips. Kas jādara – jāsteidzas mājās, lai ātri ieliktu mantu veļas mašīnā?

Neesiet sarūgtināts – jūs varat saglabāt kleitu un turpināt izklaidēties.

Ja tēja nokļūst uz jūsu apģērba, traips ir jānomazgā ar tīru ūdeni. Vienkārši labāk to darīt no iekšpuses uz āru – tādā veidā piesārņojums neizplatīsies tālāk visā audumā. Pēc tam piecas minūtes uzklājiet uz vietas šķidrās ziepes. Nomazgājot produkta paliekas, jūs atviegloti izelposiet – no tējas nepaliks ne pēdas.

Tas ir nedaudz sarežģītāk ar sarkanvīnu. Šāds traips nekavējoties jāizžāvē un pēc tam jāpārklāj ar cepamo sodu vai sāli. Vienkārši nekādā gadījumā neberziet pulveri. Pēc 5 minūtēm viegli nokratiet sāli vai soda.

Ja iespējams, novelciet kleitu un aplejiet skarto zonu ar verdošu ūdeni. Bet labāk, protams, apģērbu mazgāt augstā temperatūrā, ja iespējams.

Lasi vēl: Jaungada vakarā ielieciet šīs lietas savā makā, lai jums būtu nauda visu gadu

Gadās, ka uz auduma nokļūst asinis – mēs visi reizēm varam savainoties ar dakšiņu vai nazi. Tad nāksies samierināties ar to, ka traips netiks līdz galam notīrīts – paliks dzeltenīgas pēdas. Un mēs visi centīsimies to slēpt, cik vien iespējams.

Asinis jānokasa ar nazi, pēc tam uz audu zonas jāizsmidzina ūdeņraža peroksīds. Atgriežoties no ballītes, nekavējoties mazgājiet kleitu mašīnā.

Leave a Comment