Kā atbrīvoties no pārmērīgas svīšanas

Hiperhidrozes cēloņi var būt ne tikai slimības, bet arī psiholoģiskais aspekts, ko var izārstēt, apmeklējot psihologu. Jūsu kompleksi un nedrošība, steiga un bailes var izpausties uz āru sviedru formā.

Līdztekus psihologa darbam ir izdomāts līdzeklis, kas aptur organisma reakcijas uz emocionālo situāciju. Tās ir botulīna toksīna injekcijas. Tās regulē dažādu ķermeņa daļu svīšanu, izņemot plaukstas. Šādas injekcijas pietiek sešu mēnešu līdz 10 mēnešu periodam. Un tā būs jāatkārto vēlreiz.

Daži līdzekļi pret svīšanu

Līdzekļus pret svīšanu iedala kosmētikas, medicīnas un tautas līdzekļos. Parasti ir pieejami kosmētiskie dezodoranti, kuru mūsdienu izstrādātāji aptur svīšanu uz 48 stundām.

Tomēr dažiem cilvēkiem sviedru sastāvs ir tāds, ka dezodorants vienkārši neizžūst. Arī pērkot dezodorantu, jāpievērš uzmanība tā sastāvam. Sargieties no tiem, kas satur triklozānu (tas nogalina visus mikrobus un atstāj ādu bez aizsardzības) un alumīnija un cinka sāļus, kas vienkārši aizsprosto poras. Ja sastāvā ir bergamotes, citrusaugļu eļļas un makadāmijas riekstu eļļas, tās var veicināt tumšu plankumu rašanos uz ādas.

Tad jums ir jāizmēģina medicīniskie līdzekļi pret svīšanu: tabletes, krēmi un ziedes, kas jums jāizraksta ārstam.

Tautas līdzekļi ir visplašāk pieejami šīs intīmās problēmas risināšanai. Tikai to izvēle prasīs zināmu laiku, līdz atradīsiet to, kas jums derēs:

Ja jums ir nepieciešams, varat izvēlēties: salvijas, eikalipta, priežu eļļas sajauc vienādās daļās, dažus pilienus šī maisījuma pievieno dušas želejai un mazgājas 2 reizes dienā.

Tējas sēnes uzlējumā pēc dušas samitrina dvieli un noslauka sviedrainās vietas.

Ar ozola mizas tinktūru pēc dušas ieziediet problemātiskās vietas.

Arī kontrastu duša un piparmētru zaļā tēja palīdz līdzsvarot sviedru dziedzeru darbību.

Lai ko jūs izvēlētos un lai kādus līdzekļus izmantotu, bet liekais svars un slimību klātbūtne jūs atkal un atkal atgriezīs pie šīs problēmas. Normalizējiet izdalīšanās sistēmas darbību, dzeriet ūdeni nelielās porcijās (ne vairāk kā glāzi šņabja) ik pēc pusstundas, un, kad organisms pieradīs pie šāda režīma, visam vajadzētu būt kārtībā. Jūs vairs nemocīs jautājums, kā atbrīvoties no sviedriem.

 

Leave a Comment