Kā atbrīvoties no nagu sēnītes: 4 jaudīgi mājas ārstniecības līdzekļi

Ķiploki

Ķiploki ir vēl viens ātri iedarbīgs līdzeklis. Tā sastāvā ir sēra savienojums allicīns, kas ātri iznīcina sēnīšu sporas. Saskaņā ar Venecuēlas pētnieku datiem, kas publicēti Amerikas Dermatoloģijas akadēmijas žurnālā, sēra ekstrakts 60 dienu laikā iznīcināja 72 % sēnīšu infekciju.

Nomizojiet ķiploka miziņu un pārgrieziet to uz pusēm. Katru dienu berzējiet griezumus ap un zem pirkstu nagiem un pēc 1 stundas noskalojiet.

Balinātājs

Lai gan pēdu mērcēšana šķīdumā ar balinātāju var šķist dīvains veids, kā izārstēt infekciju, atšķaidīts balinātājs patiesībā ir drošs ādai, bet ir diezgan efektīvs, lai likvidētu nagu sēnītes izraisītus dzeltenus nagus un apturētu infekciju.

Aktīvā viela – hipohlorskābe – ir dabā sastopams antibakteriāls savienojums. Savienojums saudzīgi izgaismo keratīna olbaltumvielas, kas izraisa nagu dzeltēšanu, un arī iznīcina infekciju izraisošās sporas. Ietekmēto nagu mērcēšana ļauj šķīdumam nokļūt zem nagiem, kur sēnītes mēdz uzkrāties.

Sajauc ne vairāk kā 1 ēdamkaroti balinātāja uz 4 litriem ūdens. Katru dienu mērcējiet kājas 10 minūtes, pēc tam nomazgājiet ādu ar ziepēm un ūdeni. Atkārtojiet vienu vai divas reizes vienas dienas laikā, līdz ir izzudušas jebkādas redzamas infekcijas pazīmes.

Piezīme: Lai gan atšķaidīts balinātājs ir drošs lielākajai daļai ādas tipu, ja procedūras laikā rodas kairinājums vai diskomforts, nekavējoties pārtrauciet to.

 

Leave a Comment