Kā atbrīvoties no izspiedušās vēdera bez tievēšanas un sporta

Izvirzīts vēders ir problēma daudziem cilvēkiem, kuri jau ilgu laiku ir mēģinājuši no tā atbrīvoties. Tajā pašā laikā viņi ievēro tievēšanas, brauc uz sporta zālēm.

Tomēr nevajag ņirgāties par sevi, jo ir vienkāršāki un efektīvāki veidi.

Recepte no blogera Kholuda Brice

Mēs visi esam pieraduši redzēt meitenes no podiuma ideālā formā. Pievilkti augumi un vienmērīga āda ir ikviena sapnis. Rodas iespaids, ka noslīpēto figūru īpašnieki izrādēm ir gatavi jebkurā diennakts stundā. Vai jūs būsiet ļoti pārsteigts, ja teiksim, ka modeļi ir pilnīgi nepilnīgi cilvēki?

Turku skaistule Kholud Brice ir sociālo tīklu cienītāja. Meitene bieži dalās ar faniem bildēs no darba un modes dzīves uzlauzumiem.

Savā nesenajā tiktok videoklipā modes modele dalījās ar problēmu, kas noņems jūsu rozā brilles, kad runa ir par modeļu izskatu… meitenei ir milzīgs vēders! Abonenti pateicās meitenei par godīgumu un atbalstu ķermeņa pozitivitātei, taču neatlaidās: šāds skaitlis modelēšanai ir nepieņemams! Patiešām, tas tā ir, un tāpēc Brice atrada ideālu veidu, kā noslēpt šādu skatu, un ar prieku dalījās savā atklājumā ar visiem.

 

Kā “izlabot” kuņģi

Tātad, šeit ir 2 vienkārši soļi vēdera vizuālai korekcijai:

uzvelc šaurus džinsus (iesakām pievērst uzmanību šauriem, kas lieliski pieguļ figūrai un, kā likums, labi stiepjas);
apbruņojies ar jostu un pievelk to līdz maksimāli pieļaujamam (pārlieki nepārcenties, iespējams, vajadzēs apsēsties šajā tērpā).
Pati modele šo triku jokojot sauc par “pievelc bikses līdz rīklei”. Jokojoties, taktika patiešām darbojas. Viņas figūra iztaisnoja, un pirms pāris minūtēm izspiedušais vēders pazuda. Pati blogere atzīmē, ka vizuāli tagad izskatās par 20% tievāka.

Starp citu, videoklipu jau ir noskatījušies vairāki tūkstoši meiteņu no visas pasaules, tāpēc noteikti bruņosies ar Kholudas Brišes padomu. Kas zina, pēkšņi noderēs pirms randiņa?

Pievienot komentāru