Jeļena Podkaminska: loma “Virtuvē” un kā izskatās viņas vīrs Denis Guščins

Milzīgu popularitāti un skatītāju simpātijas Jeļena iepazina pēc filmēšanās daudzsēriju komēdijā “Virtuve”.  Neskatoties uz milzīgo popularitāti, aktrise paliek pieticīga un komunikācijai atvērta sieviete.

LASI VĒL: Maksims Galkins tika pamanīts kādas jaunas būtnes sabiedrībā. Alla Pugačova ir manāmi satraukusies

2019. gadā viņa nospēlēja galveno varoni kādā televīzijas seriālā “IP Pirogova” un skatītāju priekšā parādījās kā privātas konditorejas īpašniece Vera Pirogova.

Bērnība, talants un izglītība

Radošā dzīsla visticamāk aktrisei ir no vecākiem – viņiem bija izcila muzikālā dzirde. Mamma un tētis kopā strādāja visas karjeras garumā. Viņi ir studijas “Raduga” dibinātāji un vairāku prezidenta prēmiju un grantu laureāti. Ļena piedzima 1979. gada aprīlī, galvaspilsētā.

Jau agrīnā vecumā Podkaminska atšķīrās ar ņipru raksturu un ziņkārību. Ja kāds no vienaudžiem uzsāka strīdu ar viņu, tad konflikts varēja beigties ar kautiņu. Skolā viņa kļuva par mierīgāku un centīgāku bērnu. Vecāki viņai “iepotēja” mīlestību pret mākslu, jo īpaši pret mūziku. Ļena ātri pazaudēja tieksmi spēlēt kādu no mūzikas instrumentiem un aizrāvās ar aktiermākslu.

Pēc 9. klase viņa sāka mācīties Mākslas koledžā Šerbinkā. Tur iegūtā izglītība nebija pietiekama, lai iekārtotos darbā prestižajos galvaspilsētas teātros. Podkaminska iestājās “ŠUKU” 1996. gadā, nepieliekot kolosālus pūliņus. Kursa vadītāja izrādījās slavenā meistare A. Širvindt.

Karjera un lomas

Saņemot ilgi gaidīto diplomu, ambiciozā aktrisa iekārtojās Satīras teātrī. Uz leģendārās iestādes skatuves viņa spēlēja kopā ar pieredzējušiem meistariem un spēja atstāt labu iespaidu uz kolēģiem.

Viņas “kontā” ir vairāk nekā 40 darbi, kuros viņa pilnībā spēja atklāt un parādīt savu talantu. Vispopulārākais projekts ar Jeļenas Podkaminskas piedalīšanos bez šaubām ir “Virtuve”. Viņa pilnībā iedzīvojās mākslas direktores Viktorijas tēlā. Otrs darbs, kas arī kļūst arvien populārāks, ir komēdija “IP Pirogova”, kur lielākā daļa ainu notiek konditorejā.

“Filmēšanas ainās ir ļoti daudz saldumu, bet es jau sen esmu atteikusies no cukura. Filmēšanas grupa pasūta speciālus konditorejas izstrādājumus ar cukura aizstājēju ainām, kur man ir jāēd saldumi”  – atklāj Jeļena Podkaminska slavenam blogerim, sniedzot interviju.

Šķir nākošo lapu un apskati kā izskatās viņas vīrs

Pievienot komentāru