Jaunais pāris ielūdza uz kāzām 200 viesu, bet pēc svinībām aizmuka, nesamaksājot

Restorānā svētki turpinājās līdz pašām rītam. Kad visi viesi izklīda, pie restorāna īpašniekiem pienāca līgavaiņa tēvs un pateica, ka pašlaik viņiem līdzi naudas neesot. Bet rīt viņi noteikti visu atdošot. Īpašnieks, nenojaušot krāpšanos, naivi piekrita pagaidīt vienu dienu. Lamatas viņš neatpazina un negaidīja, jo priekšapmaksu romi veica nekavējoties. Pietam čigāni jau sen dzīvoja Vivero. Un viņu apmešanās vietuzināja visa pilsēta.

LASI VĒL: 5 vienkārši veidi, kā atšķirt īstu vīnu no viltojuma

Tomēr nākamajā dienā restorānam neviens nepiezvanīja. Kad viņš jau pats nolēma sameklēt parādniekus, tad no šīs idejas nekas nesanāca. Romu kopiena bija vienkārši pazudusi bez pēdām. Tikai pēc vairākām dienām izdevās atrast vismaz kādu, kuram bija kāds sakars ar krāpnieku ģimeni.

Attāla līgavaiņa radiniece izstāstīja, ka viņš aizbraucis pēc naudas uz Rumāniju. Bet sazināties ar viņu nav nekādas iespējas. Jaunais cilvēks neatstāja ne adresi, ne telefona numuru.

Restorators, protams, iesniedza sūdzību policijā. Kaut gan arī pats saprot, ka atrast čigānus likuma sargi nevarēs. Bet krāpniekiem izdevās sarīkot sev krāšņas kāzas par nieka pusotra tūkstoša eiro.

avots

Pievienot komentāru