Ja jūs pamanāt tukšu plastmasas pudeli starp sava auto virsbūvi un riepu, nekavējoties sauciet policiju!

Automobiļu zādzībā tiek izmantotas ne tikai augstākās tehnoloģijas. Zagļu krājumos ir pavisam vienkāršs paņēmiens ar plastmasas pudeli.

LASI VĒL: Pieci padomi, lai vasaras ceļojums nebeigtos ar galvassāpēm 

Policijā mums paskaidroja, ka metode ir pavisam vienkārša: zagļi starp auto virsbūvi un priekšējo riepu liek plastmasas pudeli – tā, lai pudeli iespiestu auto riepa.

Kad vadītājs uzsāk braukšanu, viņš sadzird ļoti dīvainu skaņu, kuru rada saplacinātā plastmasas pudele. Parasti satrauktais vadītājs izkāpj ārā no auto, lai paskatītos, kas īsti noticis…

Tālāk jau viss aiziet tīri tehniski. Reti kurš cilvēks šādā gadījumā noslāpēs auto un paņems līdzi auto atslēgas. Nozagt piestartētu automobili iespējams vien pāris sekunžu laikā.

Tieši tādēļ vēl pirms sēžaties savā automobilī, apejiet tam apkārt un pārbaudiet, vai pie riepām neatrodas kaut kāds nepiederošs priekšmets.

Ja gadījumā to neizdarījāt, bet braucot sadzirdat dīvainu skaņu, iesakām apstāties drošā vietā.

LASI VĒL: Autovadītāji, uzmanību: zagļiem parādījies jauns triks. Šodien es gandrīz “iekritu”! Apskati mašīnas riepas!

Noteikti dalietis ar šo svarīgo informāciju arī ar saviem draugiem, radiem un paziņām, lai pasargātu viņus no iespējamas spēkrata zādzības. Atcerieties vienmēr būt īpaši vērīgi jebkurā dzīves situācijā.

avots

Pievienot komentāru