Izmantojam pārtikas plēvi pareizi! 13 viltīgi veidi, kā izmantot šo brīnummateriālu

Pārtikas plēves rulli uzglabā netālu no ārdurvīm: ja nu steidzami būs jāienāk mājās ar apaviem, vienkārši ietin netīrās kurpes plēvē!

Vairs nekādu caurvēju: ar plēves palīdzību var viegli aiztaisīt plaisas logos.

Lamatas mušiņām, kas parādījušās virtuvē! Sagriez augli, aizver krūzi ar apetītelīgajiem augļa gabaliņiem ar plēvi un veic tajā nelielu iegriezumu. Drosophila mušiņas ļoti ātri uzkrāsies krūzē, bet nebaidies, tu pavisam viegli varēsi visu kompāniju izlikt aiz durvīm!  
Oriģināls veids, kā radīt rakstu uz sienas, veicot krāsošanas darbus! Uzklāj krāsu, pēc tam sienu apklāj ar plēves kārtu un to saburzi. Šis triks radīs neatkārtojamu zīmējumu, un izrotā sienu ar oriģinālu rakstu!
Vienmēr ledusskapja plauktiņus apklāju ar pārtikas plēvi! Ideāla tīrība: pat, ja uz plauktiņa uzpilēs ievārījums vai izlīs kefīrs, vienkāršāk ir nomainīt plēvi, nekā mazgāt visu ledusskapi.

Pārtikas plēve notievēšanai ir neaizstājama! Ļoti noderīgi veikt ietīšanos ir sievietēm, kuras vēlas atbrīvoties no celulīta: problemātiskajās zonās pastiprinās asinsrite un notiek dabīga notievēšana. Tāpat var pastiprināt jebkuras sejas maskas – gan barojošas, gan arī attīrošas – iedarbību, izmantojot pavisam parastu plēvi! Termoefekts, ko rada plēve, nodrošina maskā esošo vielu nokļūšanu ādā.
Uzklājot plēvi jebkurai glāzei ar šķidrumu un iespraužot tajā salmiņu, jūs iegūsiet drošu trauku, no kura nekas neizlīs!
Lai puķu pušķis bez ūdens ilgāk izskatītos svaigs, izmantojiet šo viltību. Aptin puķu kātus ar mitru auduma salveti, un pēc tam cieši aptin ar plēvi.
Pastāsti komentāros par pārtikas plēves nestandarta izmantošanas metodēm un citiem saimnieciskajiem sīkumiem, kurus izmanto! Mēs būsim pateicīgi.

avots

Leave a Comment