Irinas Bogdanas horoskops 2023. gada 7. janvārim visām zodiaka zīmēm

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Diena ļoti laba Vēžiem, kuri šodien var un vajag uzsākt jaunus darījumus un plānot ko grandiozu. Turklāt šis ir lielisks laiks attiecību formalizēšanai vai vismaz laulības ierosināšanai.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvām šodien jāturas pie sava naudas. Jūs jau esat tik daudz iztērējis Jaungada brīvdienās, un esat gatavs atkal būt dāsns. Jums nevajadzētu to darīt, jo mēneša beigas vēl ir pārāk tālu. Labāk neaizņemies.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Šī ir īpaša diena Jaunavām. Tici saviem spēkiem – un tad tev veiksies. Turklāt šodien ir jādara pēc iespējas vairāk labu darbu. Nebaidieties pagaidām nolikt malā savas lietas un intereses.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svari šodien spēs sasniegt neticamus rezultātus. Līdz vakaram būsi lepns par sevi. Nebaidieties slavēt sevi, jo esat to pelnījuši. Vairāk optimisma un ticības, ka jūsu vēlmes piepildīsies.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Skorpioniem ir labvēlīga diena. Var un vajag ticēt brīnumiem un savu vēlmju piepildījumam. Ar saviem vārdiem jābūt uzmanīgiem, lai netīšām kādu neaizvainotu. Šai dienai vajadzētu būt laipnības un miera dienai.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlnieks šodien centīsies paveikt visu, pārvarot visus šķēršļus un savu nogurumu. Tomēr jums ir jāievēro zelta vidusceļš. Neuzņemieties pārāk daudz un nepārspīlējieties.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāži šodien būs jebkuras kompānijas dvēsele. Rūpējieties par savām attiecībām, kā arī par savu veselību. Šodien ir jāatsakās no kaut kā un jāaizstāj ar kaut ko labu.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīrs šodien vēlēsies daudz, bet tam nebūs iespējas. Svarīgi ir atrast vidusceļu un nelēkt pāri sev. Tāpat esi godīgs pret sevi – un tad izdosies izvairīties no nepatīkamām sekām un vilšanās.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivis šodien ļoti vēlēsies romantiku un maigumu, siltumu un mīlestību. Tomēr jums par to būs jādod mājiens savam partnerim, pretējā gadījumā jūs to visu varat negaidīt.

Pievienot komentāru