Horoskops un labākās nedēļas dienas no 23. līdz 29. oktobrim 2023: Skorpiona sezona un pēdējais Mēness aptumsums Vērsī

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).

Visveiksmīgākā diena ir pirmdiena, 23. oktobris.

Dvīņi var justies noguruši nepietiekamas pašaprūpes dēļ. Ir svarīgi atrast līdzsvaru starp rūpēm par sevi un uzmanības veltīšanu citiem. Saules pāreja uz Skorpionu viņiem atgādina, cik svarīgi ir rūpēties par savu veselību un labsajūtu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Visveiksmīgākā diena ir sestdiena, 28. oktobris.

Vēžiem šis ir sevis izzināšanas un izaugsmes periods. Viņi jau ir sākuši īstenot savus sapņus, taču ceļojums vēl tikai sākas. Šis aptumsums palīdz viņiem koncentrēties uz laimes meklējumiem un stiprināt savas svarīgās attiecības.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Visveiksmīgākā diena ir sestdiena, 28. oktobris.

Lauvai šī ir diena, kad aktivizējas tava karjeras māja. Mēness aptumsums mudina tevi meklēt līdzsvaru starp piedzīvojumiem un saknēm, nosakot, kā dzīvot dzīvi, par kādu sapņo. Ieteicams atbrīvoties no priekšstatiem par to, kādai vajadzētu izskatīties tavai dzīvei, lai piesaistītu īstu veiksmes un laimes burvību.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Visveiksmīgākā diena ir sestdiena, 28. oktobris.

Jaunavām arī šajā dienā aktivizējas Mēness aptumsums Vērsis, akcentējot jūsu veiksmes sektoru. Šis ir brīdis, kad apzināties un novērtēt visu, ko esi sasniedzis, un iekšēji pieņemt pārpilnību un laimi, kas tevi ieskauj. Ļaujiet sev pilnībā izbaudīt to, ko esat radījuši, un esiet par to pateicīgi.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Tava laimīgākā diena ir sestdiena, 28. oktobris.

Skorpioniem laime nāk līdz ar Skorpiona sezonas sākumu, kā arī viņu Saules atgriešanās sākumu. Saule, atgriežoties viņu zīmē, aicina uz lielu pašapziņu un uzticēšanos sev. Šis jaunais gads Skorpioniem ir iespēja piesaistīt jaunas iespējas un spert izšķirošu soli pretī sapņu īstenošanai.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Visveiksmīgākā diena ir sestdiena, 28. oktobris.

Šajā dienā Strēlniekiem vajadzētu pievērst uzmanību pilnmēnesim un Mēness aptumsumam Vērsis, kas nes labklājības un mērķtiecības enerģiju. Šis periods ir domāts, lai iemācītu Strēlniekiem lēnāk rīkoties, lai mainītu savu dzīvi no iekšienes un ietu pa jaunu ceļu. Pēc daudzajiem izaicinājumiem kopš 2021. gada novembra Strēlniekiem vajadzētu koncentrēties uz savu tuvāko apkārtni un veselīgiem sakariem, kas palīdzēs viņiem kļūt par labāko sevis versiju.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Visveiksmīgākā diena ir pirmdiena, 23. oktobris.

Skorpiona sezona sāk jaunu posmu Mežāžu dzīvē, mudinot viņus paplašināt savu iekšējo loku un būt atvērtiem negaidītām iespējām. Šis periods ietver izrāvienu no rutīnas un riskantu soļu speršanu. Mežāzim vajadzētu uzticēties stabilitātei un ļaut Visumam veikt pārmaiņas viņu dzīvē.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Visveiksmīgākā diena ir pirmdiena, 23. oktobris.

Saule Skorpionā izvirza svarīgus jautājumus par Ūdensvīra karjeru un dvēseli. Šajā periodā viņiem vajadzētu meklēt karjeras iespējas, kas saskan ar viņu vēlmēm un mērķiem, dodot sev atļauju uzsākt jaunus centienus. Šis ir pārvērtību un dziļu saišu laiks.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Visveiksmīgākā diena ir pirmdiena, 23. oktobris.

Saule Skorpionā mudina Zivis pieiet dzīvei plašāk un pētīt jaunas lietas. Šis ir ceļojumu, piedzīvojumu un dziļu garīgu attiecību laiks. Zivīm vajadzētu būt atvērtām jaunām iespējām un pieņemt ielūgumus, kas varētu novest pie svarīgām pārmaiņām viņu dzīvē.

Šīs nedēļas astroloģiskie aspekti sola aizraujošas pārmaiņas un jaunas iespējas katrai zodiaka zīmei. Šīs svarīgās dienas var kļūt par sākumpunktu ilgi gaidītajām pārmaiņām un izaugsmei.

 

Leave a Comment