Horoskops nedēļai: visām zodiaka zīmēm

Ceturtdiena, 2024. gada 15. februāris

Šodien horoskops nebūs noskaņots meklēt vieglus ceļus, gluži pretēji, jo šaubīgāks ceļš, jo interesantāks! Visās dzīves sfērās – gan darbā, gan dzīvē, gan pat mīlestībā – tev apkārt esošie cilvēki būs tendēti iet uz savu mērķi nevis ar varu, bet gan izmantojot visdažādākās atjautīgas kombinācijas un daudzpakāpju gājienus.

Tāpēc zvaigznes tev iesaka būt modram svarīgās lietās, tostarp mīlas un finanšu jautājumos, cenšoties saskatīt otru nozīmi citu cilvēku vārdos un rīcībā. Ja šāda otra nozīme nav – labi, bet, visticamāk, šodien tas nozīmē tikai to, ka tu to vēl neesi pamanījis.

Piektdiena, 2024. gada 16. februāris

Šodienas horoskops ir ideāli piemērots patstāvīga biznesa vadīšanai, dalībai sabiedriskos pasākumos un sportošanai. Taču attiecībās ar priekšniecību tev vajadzētu būt uzmanīgākam! Pat visdemokrātiskākie priekšnieki šodien var sajust pēkšņi pamodušās varas un autokrātiskas uzvedības uzbrukumu.

Un vēl: biznesā labāk iztikt bez tādiem vārdiem kā “it kā” un “iespējams” – šodien ir konkrētības un skaidrības diena, viss pārējais nav būtiski. Pretējā gadījumā diena solās būt laba, īpaši, ja neļausieties slinkumam. Palutini savu ķermeni ar fiziskām aktivitātēm, jo šodien tas tev nāks par labu!

Sestdiena, 2024. gada 17. februāris

Šodienas horoskops sola diezgan mierīgu, bet interesantu dienu. Situācijas, kas parasti varētu izraisīt asu konfliktu, šodien var viegli atrisināt ar labu joku vai abpusēji izdevīgu kompromisu. Izmanto šo brīdi, lai vienotos ar kolēģiem un tuviniekiem, plānotu globālus projektus un veiktu atbildīgas sarunas.

Kopumā diena nosliecas uz intelektuālu darbu, mācīšanos un pārdomātu analīzi, tāpēc šodien tev ir mazāk iespēju kļūdīties vai izdarīt kādu muļķību. Darījumos negaidi ātru rezultātu: apkārtējie cilvēki ir spējīgi ilgstoši atlikt lēmumu kādā jautājumā, izsverot visus “par” un “pret”.

Svētdiena, 2024. gada 18. februāris

Šodien horoskops sola ne tikai neparastu domu skaidrību, bet arī vēlmi visu sakārtot. Pastāv liela iespēja, ka jautājums, par kuru interesi izrādīsi no rīta, aizņems tev laiku līdz vakaram, taču tas tiks paveikts līdz galam. Izmanto šo iespēju, lai sakārtotu visas lietas tajā, kas tev patiešām ir svarīgs. Taču labāk izvairieties no strīdiem ar citiem, īpaši ar saviem mīļajiem.

 

 

Leave a Comment