“Hallo, es nogalināju savus bērnus, jo vīrs vēlējās no manis šķirties” – zvans, no kura asinis sastingst…

Pulkstens 4.35 policija saņēma zvanu no Brendijas, kura paziņoja, ka esot sadūrusi savus bērnus. Noklausoties audio ieraksta pirmās sekundes (00:00 – 00:18), ir dzirdama vienaldzīga sievietes balss, kas atzīstas noziegumā.

“No kādas pilsētas zvanāt?”

“No Darlingtonas.”

“Kas ir noticis?”

“Es vienkārši sagriezu sevi un nogalināju abus savus bērnus…”

“Jūs sagriezāt sevi un nogalinājāt divus savus bērnus?!”

“Aha…”

Kad policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība ieradās Brendijas mājā, bērni diemžēl jau bija miruši. Uz bērnu kakliem bija redzamas dziļas griezuma un dūrienu vietu pēdas, viss bija noklāts asinīs. Pati asinīm noklātā māte sēdēja tajā pašā krēslā, kurā tonakt vajadzēja gulēt Džeisonam, bet viņš atteicās…

Ar smagiem miesas bojājumiem kaklā, sieviete tika aizgādāta uz slimnīcu. Viņa atzinās, ka vēlējās izdarīt pašnāvību pēc tam, kad vīrs grasījās no viņas šķirties un savākt līdzi abu bērnus. Taču nogalināt pati sevi viņa tomēr nespēja. Uz jautājumu, ko tieši viņa izjuta pēc padarītā, sieviete atbildēja, ka jūtas vienkārši nogurusi.

“Esmu vienkārši nogurusi, tādēļ iedzēru difenhidramīna devu.”

Džeisonam šoks lēnām sāka pāriet vien pēc nedēļas. Viņš dalījās ar saviem sirdi plosošajiem pārdzīvojumiem Reddit.com mājaslapā. Var redzēt, ka vīrietim vienam nebija pa spējam tikt galā ar šo milzīgo nelaimi.

“Šodien bija grūta diena, jo es pirmo reizi pēc nelaimes atgriezos savā mājā. Tīrītāji jau bija parūpējušies, lai māja nepaliktu ne pēdas pēc asiņainās nakts. Es nezinu, vai ar manu galvu viss ir kārtībā, bet es joprojām Čārlija istabā jutu savu bērnu asiņu smaku…”

Gan Džeisona draugi, gan radinieki kopīgiem spēkiem caur labdarības lapu savāca 50 tūkstošus ASV dolāru bērnu bēru ceremonijai. 2018. gada janvārī notika pirmā tiesas sēde Brendijas nozieguma lietas izskatīšanā.

“Viņa runāja tādā pašā manierē, kā toreiz, kad zvanīja policijai: vienaldzīgi un vēsi, viņa aprakstīja savu nežēlīgo rīcību līdz pat pēdējai detaļai. Sirds vienkārši saraujas kamolā, kad nākas ko tādu dzirdēt. Viss, ko es vēlos, ir pilnībā izdzēst viņu no savas dzīves un censties virzīties tālāk.”

Tiesas sēdē Brendija apgalvoja, ka neatzīst savu vainu. Tagad viņai ir dots 15 dienu laiks, lai noformētu apelācijas dokumentus. Galīgais tiesas lēmums tiks paziņots 19. martā.

avots

Pievienot komentāru