Galvenais gada zvaigžņu kritums no 12. līdz 13. augustam: kā pareizi sagatavot savu vēlmju sarakstu

Kā sagatavot vēlmju sarakstu gada galvenajai zvaigžņu krēslai no 12. līdz 13. augustam?

Lai pareizi izteiktu vēlējumus krītošajām zvaigznēm, ir svarīgi ievērot dažus ieteikumus. Turklāt jāņem vērā, ka pēc pilnmēness Mēness sāks sarukt, un šajā naktī viss ir jāpadara pēc iespējas labāk. Divas nedēļas pēc pilnmēness mūsu debesu pavadoņa ietekmē tiek veicināta iekšējā attīrīšanās un atbrīvošanās no visa nevajadzīgā, kas traucē sasniegt mērķus.

Lūk, kā jūs varat izteikt vēlēšanos pareizajā veidā:

Uzraksti savu vēlmi uz papīra. Noformulējiet to tā, lai izteiktu savu nodomu no kaut kā atbrīvoties vai kaut ko samazināt. Piemēram, jūs varētu uzrakstīt vēlmi atmaksāt parādus, pārdot nevajadzīgas lietas, noslēgt izdevīgus darījumus vai uzlabot savu veselību.

Izveidojiet “vēstuli Visumam”. Sāciet tekstu ar frāzi “Es gribu” vai “Es vēlos” un pēc tam skaidri formulējiet savu vēlmi.

Novietojiet vēstuli. Ielejiet glāzē ūdeni un novietojiet zem tā uzrakstīto vēlmi. Novietojiet glāzi uz palodzes, kur uz tās krīt mēness gaisma. Ļaujiet papīram un glāzei ar ūdeni palikt tur visu nakti no 2024. gada 12. līdz 13. augustam.

No rīta izdzeriet ūdeni un paslēpiet papīru no ziņkārīgo acīm.

Zvaigžņu vērošana apvienojumā ar pilnmēnesi ievērojami palielina jūsu izredzes piepildīt vēlmes, atbrīvoties no problēmām un sasniegt laimi, saka eksperts. Tomēr ir svarīgi koncentrēties uz vēlmēm, kas saistītas ar atbrīvošanos no negatīvām lietām, nevis kaut kā jauna iegūšanu, un izvairīties no ļauna vēlējumiem citiem.

Leave a Comment