Galvenais gada zvaigžņu kritums no 12. līdz 13. augustam: kā pareizi sagatavot savu vēlmju sarakstu

Kurš no mums vismaz reizi nav izteicis vēlēšanos? Eksperti apgalvo, ka zvaigznēm ir spēks piepildīt sapņus, taču, lai to paveiktu, ir svarīgi pareizi formulēt savas vēlmes un novirzīt tās Visumam.

Eksperte Jeļena Korbana dalījās ar padomiem, kā novēlēt vēlēšanos gada galvenās zvaigžņu naktī, kas notiks no 12. līdz 13. augustam. Šajā maģiskajā naktī gaidāms arī svarīgs astronomisks notikums – pilnmēness. Kā efektīvi izmantot šo īpašo nakti vēlmju piepildīšanai, stāsta portāla Abiem žurnālisti.

 

Iespēja piepildīt sapni pieaug daudzkārt

Pēc Jeļenas Korbanas domām, naktī no 2024. gada 12. uz 13. augustu notiks divi nozīmīgi astronomiski notikumi: vērienīgs zvaigžņu uzliesmojums un pilnmēness. Šie notikumi ievērojami palielina jūsu sapņu piepildīšanās iespējas.
Pilnmēnesim ir spēcīga ietekme uz cilvēka emocionālo stāvokli.

Tas atmodina spēcīgas emocijas un pārdzīvojumus, un Mēness ietekmi uz garīgo veselību ir grūti pārvērtēt. Eksperte uzsver, ka pilnmēness periodā bieži notiek konfliktu uzliesmojumi, tehnikas bojājumi un citas nepatikšanas. Šajā periodā ir īpaši svarīgi saglabāt mieru un izvairīties no strīdiem, lai neradītu ilgstošas nesaskaņas un iespējamus šķiršanās gadījumus.

Korbana iesaka atlikt svarīgus pasākumus un atbildīgus projektus uz vēlāku laiku, kā arī izvairīties no problēmu risināšanas un ekstrēmiem sporta veidiem šajā laikā.

Lasi arī: Šīm zīmēm Tuvākajās dienās, gaidāma, tik liela veiksme, ka iespējams laimēsiet milzu Loterijā

Tajā pašā laikā nakts no 12. uz 13. augustu ir unikāls iespēju laiks, jo ir spēcīga zvaigžņu vērošana. Eksperts iesaka izmantot šo periodu pārdomām, savu perspektīvu un sapņu analīzei. Vēlēšanās, kas izteiktas uz krītošajām zvaigznēm, ir lielas izredzes piepildīties, ja tās ir pareizi formulētas un vērstas pret Visumu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment