Foto: Poļežaikins no seriāla “Tētuka meitiņas” pārsteidza sabiedrību ar savu ievērojamo notievēšanu

Aktieris Mihails Kazakovs, kas “Tētuka meitiņas” tēloja Iļju Poļežaikinu, pārsteidza ar savu ārējo izskatu fanus un savu pasniedzēju Borisu Gračevsku. Aktieris piedalījās šovā “Sveiks, Andreij!”, kur viņš pastāstīja, kā dzīvo pēc savas slavas iegūšanas.

Savu kino karjeru Mihails uzsāka šovā “Jeralaš”, kur viņš spēlēja līdz 16 gadu vecumam. Viņš ir nofilmējies vairāk nekā 20 sērijās. Pateioties savai miesasbūvei, viņš visbiežāk tēloja rīmas, huligānus un divnieku karaļus.

Pēc “Jeralaša” aktieris sāka filmēties seriālā “Tētuka meitiņas”, kur tēloja Iļju Poļežaikinu, kurš sadraudzējās un pēcāk arī iemīlējās ar seriāla varoni un aktrisi Elizabeti Arzamasovu. Pēc tam viņš filmējās arī “Tētuka meitiņas. Superlīgavas,” kopumā viņš nofilmējās 20 sezonās veselu piecu gadu garumā.

2011.gadā Mihails apprecējās, bet 2012. gadā kļuva par tēvu. Mihails pārtrauca savu filmēšanas karjeru un pārvācās uz savu dzimteni – Tveru. Tur Kazakovs atvēra apģērbu veikalu, kā arī uzsāka kastinga aģentūru tīklu.

“Viss, izgāja no tēla!”

Pavisam nesen ēterā parādījās programma “Sveiks, Andrej!”, kas veltīta “Jeralaša” aktieriem un veidotājiem. Studijā parādījās Boriss Gračevskijs un viņa neskaitāmie aktieri. Viens no viņiem bija arī 30 gadus vecais Kazakovs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru