Fantastiski gardas un ātri pagatavojamas : Ķirbju pankūkas

Vai jums garšo cukini pankūkas? Ja tā, tad šie ķirbju pankūku varianti noteikti jums iepatiksies!

Tie ir ļoti līdzīgi cukini pankūkām, bet ar vieglu salduma niansi, kas nāk no ķirbja. Mans iecienītākais veids, kā tos pasniegt, ir ar svaigu skābo krējumu un aromātiskām ceptām sēnēm.

Šie papildinājumi piešķir pankūkām īpašu garšu un padara tās par izcilu maltīti. Tomēr jūs varat arī pasniegt šīs pankūkas kā piedevu pie gaļas ēdieniem vai citiem sātīgākiem ēdieniem.

Svarīgi izvēlēties pareizo ķirbi – vislabāk izmantot ne pārāk saldu šķirni. No plaši pieejamajiem ķirbjiem ļoti labi der sviesta skvošs, kuru dažreiz sauc arī par bumbieru skvošu.

Tas piešķir pankūkām maigu garšu un patīkamu tekstūru.

Ja vēlaties nedaudz dažādības un vizuāli pievilcīgāku ēdienu, maisījumam varat pievienot smalki sagrieztus pētersīļus vai baziliku. Šie zaļumi ne tikai bagātinās garšu, bet arī piešķirs pankūkām pievilcīgu krāsu kontrastu.

astāvdaļas 4 porcijām : Fonds ķirbis 400 grami olas 2 gab. sausie ķiploki 1/2 tējk. sāls pēc garšas sāpes 4 ēd.k.

Ēdiena gatavošanas recepte sākas ar to, ka ķirbja svars tiek norādīts jau nomizotā un attīrītā veidā, lai ēdiena gatavošanas process būtu precīzs. Sākumā sarīvējiet trīs ķirbjus uz rupjās rīves, kas nodrošinās, ka pankūkas būs vieglas un gaisīgas. Pēc tam pievienojiet masai dažas olas, kas palīdzēs savienot sastāvdaļas, padarot tās viendabīgas. Lai piešķirtu pankūkām īpašu garšu un aromātu, pievienojiet arī sausos ķiplokus un nedaudz sāls, kas izcels ķirbja dabīgo saldumu un papildinās garšas buķeti.

Samaisa un pievieno miltus.

Vēlreiz samaisiet. Uz vidējas uguns uzkarsē pannā 3 ēd.k. augu eļļa. Cepiet ķirbju pankūkas pāris minūtes no katras puses līdz zeltaini brūnai.

Pasniedz ar skābo krējumu.

Vai nav fantastiska garša?

Leave a Comment