Esiet īpaši piesardzīgi šajās četrās grūtākajās dienās līdz marta beigām – dažus gaida pozitīvas pārmaiņas, bet citus…

Šajā pavasarī sākās nozīmīgs posms zvaigžņu kartes kontekstā , kad dažas planētas pirmo reizi pēc ilgāka laika sāka mainīt savas pozīcijas.

Pēc ekspertu domām, tas būtiski ietekmē katra cilvēka dzīvi. Vislielāko uzmanību piesaistīja Saturna tranzīts uz Zivīm. Tas iezīmēs dramatisku pārmaiņu sākumu visiem cilvēkiem uz mūsu planētas. Dažiem tās var būt ilgi gaidītas un pozitīvas pārmaiņas, bet kādam ne tik ļoti, ziņo zvaigžņu eksperti.

17. marts – Saules un Merkura konjunkcija

Skandālu, tenku, pārpratumu diena. Neņemiet pie sirds konfliktus, kas notiks šodien. Esiet kritisks pret visu informāciju, kas jums tiks pausta. Vispirms uzticieties sev. Nākamajā dienā zvaigžņu kartes situācija tiks vienkāršota – un tad viss atgriezīsies ierastajās sliedēs.

 

25. marts — Marss pārcēlās uz Vēža zvaigznāju

Marss gandrīz pilnībā atbrīvojas no spēkiem, nonākot Ūdens elementu ietekmē Vēža zvaigznājā. Eksperti šo dienu uzskata par bīstamu, kā arī brīdina, ka šāds periods ilgs no 25. marta līdz 19. maijam. Īpaši grūta būs pirmā diena un pirmā nedēļa pēc pārejas.

Lasi arī: Lietuvā noticis ārkārtējs gadījums – 13 gadu vecumā meitene laidusi pasaulē mazuli

No ieguvumiem: konflikti uz laiku apstāsies vai nomierināsies, planētas un zvaigznes nedos viņiem enerģiju un spēku, lai uzturētu nepieciešamo spriedzes līmeni.

No negatīvajiem aspektiem: cilvēki jutīsies noguruši, enerģijas trūkums, nespēja būt produktīvam. Jums jāpievērš uzmanība atpūtai un atjaunošanai.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 bīstamākas dienas, un ko tajās sagaidīt/ ko iesaka darīt eksperti

COMMENTS

Pievienot komentāru