Esam redzējuši ne vienu vien Snickers recepti, taču šo gaisīgo Snickers torti vēl nebijām baudījuši

Pagatavošana:

Sakuliet 7 olu baltumus kopā ar 400 g cukura. No tā iegūsiet vienu pamatni 26 cm diametrā (es biju uz papīra izveidojusi 24 cm lielu apli diametrā, bet pati pamatne pēcāk mazliet izplūda līdz 26 cm). No pāri palikušā bezē sataisīju vēl pāris standziņas. Domājams, ka pamatne no 4 olām būs gana (uz viena olu baltuma lieciet 60 g cukura), taču vienmēr droši var taisīt vairāk – vairāk būs ko ēst.

Krēms: 1 iepakojums iebiezinātā piena un 150 g istabas temperatūras sviesta – visu samaisiet kopā.

Rieksti: cepti zemesrieksti (apmēram 200 g, bet var arī pēc saviem ieskatiem daudzumu samazināt vai palielināt). Mazliet sasmalciniet tos.

Pamatne: varat ņemt jebkādu jūsu iecienītāko šokolādes biskvītu. Ja jums biskvīts sanāks pārāk sauss, varat to apliet ar nelielu daudzumu cukura sīrupa vai kompotu.

Kad būsiet pagatavojuši šokolādes biskvītu, atdzesējiet to un sadaliet divās vienādās daļās.

Sasmērējiet kūkas virsmu ar pusi pagatavotā krēma, dāsni apberiet tos ar riekstiem. Apklājiet ar pamatni, kas taisīta no bezē cepuma, atkal apsmērējiet ar krēmu un apberiet ar riekstiem.

Pa virsu lieciet biskvīta slāni, mazliet piespiediet visus slāņus. Aplejiet ar šokolādes glazūru, apberiet ar riekstiem.

Labu apetīti!

avots

Leave a Comment