Eksperti nosaukuši rudens-ziemas sezonas aksesuāru, kuram jābūt ikvienas stilīgas sievietes arsenālā

Lakats ir tieši tas aksesuārs, ko meitenes un sievietes iemīlēja pirms dažām sezonām un kas neatkāpjas no tendenču pjedestāla.

Bridžeta Rikardo, amerikāņu slavenību stila eksperte norādīja, ka lakats arī šajā rudens-ziemas sezonā ir galvenais aksesuārs. Ir daudz iespēju, kā to var izmantot, lai papildinātu izskatu.

Turklāt, eksperte norādīja, ka var droši izvēlēties drosmīgu krāsu lakatus, piemēram, sarkanajos toņos. Sezonas galvenā krāsa ir sarkanā, bet, ja kādam tā šķiet par intensīvu, lai vilktu sarkanu apģērbu, sarkans lakats būs lieliska alternatīva, kā saglabāt koptēlu aktuālu.

Lasi vēl: Kā atrast mīlestību: eksperts sniedza 9 padomus tiem, kuri ir noguruši no vientulības

Uzziniet interesantākos un vienkāršākos lakatu valkāšanas variantus.

Apmetiet to ap kaklu

Lakatu var izmantot kā šalli un viegli apsiet ap kaklu. Izveidojiet vaļēju mezglu un novietojiet to centrā vai sānos. Jūsu izskats kļūs elegantāks.

Piesieniet to pie džinsu biksēm

Protams, lakats var kalpot jums nevis kā josta, bet gan kā aksesuārs – lieliska iespēja! Un šeit jums ir vieta radošumam: izdomājiet dažādas kombinācijas, izmēģiniet dažādus mezglus un sasiešanas veidus.

Piesieniet to matiem

Šajā gadījumā lakats var kļūt pat par gumijas aizvietotāju, ja jums nav ļoti biezi mati. Savelciet matus augstā vai zemā ponijā un sasieniet tos ar lakatu. Atlaidiet galus, lai tie saplūstu ar matiem un piešķirtu tiem biezāku izskatu.

Sasieniet to kā kaklasaiti

Šis veids ir neparasts, tomēr diezgan oriģināls.

 

Leave a Comment