Dzīvokļa saimnieks zaudēja samaņu, kad ieraudzīja, kādā stāvoklī īrnieki atstājuši dzīvokli

Ir cilvēki, kas ir ļoti tīrīgi un kārtīgi, pret savas mājvietas tīrību attiecas ar pilnu nopietnību, bet tad ir tādi, kas dzīvo nekārtībā un sauc to par savu radošo atmosfēru.

Lai vai kā, sava mājvieta agri vai vēlu ir jākopj, turklāt tas aizņem diezgan daudz laika. Taču ir gadījumi, kad situācija ir tik bēdīga, ka mājokļa uzkopšanai var aiziet pat vairāk par nedēļu.

Kāds dzīvokļa īpašnieks Pensilvānijā nekad nebūtu iedomājies, ar ko viņam nāksies saskarties, nododot savu īpašumu īrē kādai ģimenei ar bērniem un diviem suņiem.

Pēc kāda laika, kad bija pienācis brīdis savākt dzīvokļa atslēgas, jo tā īpašnieki pārvācās citviet, saimieks bija ļoti lielā šokā. Viņš nespēja noticēt savām acīm!

Tā bija visīstākā katastrofa: visur bija netīrs, uz grīdas un virsmām bija sasisti trauki, miskaste un interjera elementu lauskas. Nav saprotams, kā tur vispār kāds varēja dzīvot. Nebija iespējams pat pāriet no vienas istabas gala līdz otram, jo visur bija kaut kāda miskaste, atliekas, lauskas, sadzīves atkritumi.

Šķir nākošo lapu un aplūko vēl briesmīgākus skatus

Pievienot komentāru