Dzeriet šo maisījumu katru rītu un tauku „polsterējums” jūsu vēdera zonā pazudīs

Vēdera tauki ir grūti dzēšami un tie, kuri to ir mēģinājuši izdarīt, zina to ļoti labi. Bet tās arī var būt tā saucamā „Lazy Bowel Syndrome” sekas, kuras palēnina tauku sadegšanas procesu un izjauc parasto organisma detoksikācijas procesu.

Lūk, kāpēc ir veltīgi mūsu pūliņi atbrīvoties no šiem ietiepīgajiem taukiem uz vēdera, jo nebija zināms īstais iemesls un pareizā pieeja.

Tagad mēs piedāvāsim jums labāko risinājumu šai problēmai. Recepti, kura efektīvi stimulēs tauku sadegšanas procesu un novirzīs jūs uz ātrāko ceļu pretī panākumiem. Mājas dzēriens jālieto no rīta brokastu vietā. Tas ir ļoti vienkārši pagatavojams un kas vēl svarīgāk: tas garantē lieliskus rezultātus.

Pagatavošanas veids:

Pirms tam, kad dodaties naktsmierā, vārīta ūdens glāzē (100 ml), iemērciet 6 žāvētas plūmes, uzlieciet vāku un atstājiet uz 10 minūtēm. Pa to laiku citā bļodā pagatavojiet maisījumu no 2 ēdamkarotēm auzu un 1 ēdamkarotes sasmalcinātu linsēklu un 1 tējkarotes kakao. Maisījumam pievienojiet 300 ml kefīra un labi samaisiet. Pēc tam, kad plūmes desmit minūtes mirkušas, izņemiet tās un sagrieziet smalkos gabaliņos. Pievienojiet tās sagatavotajam maisījumam. Labi samaisiet un glabājiet ledusskapī līdz rītam. Nākamajā dienā izdzeriet to tukšā dūšā

Jūs variet zaudēt 3-5 kg tauku uz vēdera, un jūs neticēsiet savām acīm, jo tas būs tikai mēneša laikā. Tāpat arī jūsu āda uzlabosies, bet jūsu mati un nagi kļūs daudz stiprāki. Kā nekad agrāk jūs sajutīsities svaigi.

Izmēģiniet šo apbrīnojamo recepti un pārliecinieties paši!

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru