Dvīņi tiks galā ar sarežģītu situāciju, bet Skorpionam uzsmaidīs veiksme; Dienas horoskops 16. decembrim visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana ir dalījusies ar savu prognozi par to, kāda būs sestdiena, 2023. gada 16. decembris, zodiaka zīmju pārstāvjiem. Prognozes ekspertīze tika veikta kopā ar portāla Abiem žurnālistiem.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Aunam būs labvēlīga diena, kad viss notiks, kā plānots. Iespējams gūt peļņu, par kuru tu pat neesi domājis. Lai tas notiktu, tev vajadzētu veikt izmaiņas savā ikdienā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsi gaida pārmaiņu diena, un šodien ir brīdis, kad viņi vēlēsies veikt pārmaiņas. Pārmaiņu veikšana sola pozitīvus rezultātus.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien var ātri tikt galā ar sarežģītu situāciju, kas piešķirs papildu svaru viņu lēmumiem. Svarīgi ir neļauties provokācijām, jo kāds var mēģināt dezinformēt.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem šodienas diena ir labvēlīga pārmaiņām mājās. Mēbeļu pārkārtošana, ainavas maiņa vai kaut kā jauna iegāde varētu radīt labvēlīgas pārmaiņas viņu dzīvē.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šodien mirdzēs jebkurā sabiedrībā. Tava autoritāte pieaugs, pateicoties tavām prasmēm, centieniem un talantam, un slavai sekos finansiāli panākumi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru