Dvīņi neatver maku, Jaunavas izrāda atjautību: horoskops 2023. gada 13. janvārim

Piektdien, 2023. gada 13. janvārī, labāk neuzņemties nopietnas un atbildīgas lietas. Ieteicams tos pārcelt uz citu dienu. Nelabvēlīga diena arī uzņēmumiem un projektiem, naudas jautājumu risināšanai, kā arī iepirkšanās veikšanai.

Astrologi iesaka nodarboties ar labdarību un pavadīt šo dienu ar tīrām domām. Jo īpaši tāpēc, ka svētki ir uz sliekšņa. Abiem.info žurnālisti sastādīja prognozi šai dienai visām zodiaka zīmēm.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Auns var un viņam vajag žēlot visus, bet ne sevi. Tas var neļaut jums sasniegt savus mērķus un atpūsties. Gluži pretēji, jums ir jāsanāk kopā un jāveic lēciens uz priekšu.

Lasi arī: Mamma, pēc bērna piedzimšanas, pēdējo reizi paņēma rokās bērnu, noskūpstīja un apskāva…

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērsis var un viņam vajadzētu runāt no sirds uz sirdi ar dvēseles radinieku. Paskaidrojiet, kas jums nepatīk un ko jūs vēlētos labot. Tomēr izvairieties no skarbiem toņiem un konfliktiem.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem nevajadzētu steigties palīgā visiem pēc kārtas. Pirmkārt, pārliecinieties, ka persona ar jums nemanipulē, bet viņam patiešām ir nepieciešams atbalsts. Īpaši uzmanieties no krāpniekiem.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži šodien pārplūdīs ar enerģiju. Nosūtiet viņu uz labiem darbiem. Tas jūs uzmundrinās un pat liks jums justies labāk. Turklāt jūs saņemsiet plus zīmi karmā.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas ir pretrunā ar sevi dusmu uzliesmojumos. Mēģiniet nomierināties un noskaitīt līdz desmit, pirms reaģējat uz skarbām darbībām vai vārdiem. Centieties būt pēc iespējas draudzīgāks.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām jābūt ļoti uzmanīgām saziņā ar ģimeni un draugiem. Dažos jautājumos jums pat jābūt atjautīgam. Vērojiet savus vārdus un domas.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svaru astrologiem šodien ieteicams veikt analīzi par darbībām, kuras esat veicis pēdējo dienu laikā. Tas attiecas gan uz profesionālajām, gan personiskajām attiecībām. Atcerieties: nekad nav par vēlu labot lietas.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem jāmēģina izlīgt mieru ar cilvēkiem, kuri uz tevi ir aizvainoti jebkāda iemesla dēļ. Nav labāka laika spert pirmo soli.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem šodien jārūpējas par citiem. Tas palīdzēs jums pārvērtēt savus uzskatus un vērtības un redzēt, ka jūsu problēmas patiesībā nav tik lielas.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem šodien vajadzētu pēc iespējas mazāk strādāt un domāt par biznesu. Tomēr tie nedos lieliskus rezultātus. Darbs, kā zināms, nav vilks, tāpēc mēģiniet pārplānot neatliekamus darbus uz citu dienu. Tagad atpūtieties un gatavojieties Vecā Jaunā gada sagaidīšanai.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīriem vajadzētu tuvāk apskatīt Visuma pavedienu zīmes. Jums kļūs skaidrs, kādas ir jūsu prioritātes šobrīd un kā risināt aktuālās problēmas.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Nesasprindzinies ne fiziski, ne garīgi – esi kā zivs. Palieciet pēc iespējas mierīgāki. Ja vien jūs nevarat plānot un analizēt aktuālos notikumus.

Pievienot komentāru