Disney pievienos savai flotei jaunu kuģi Tokijā, lai paplašinātu kruīzu biznesu

Walt Disney atklājis plānus pievienot jaunu kruīza kuģi, kas no 2028. gada izbrauks no Tokijas, papildinot zīmola augošo floti ar devīto kuģi.

Jaunais kuģis, kas tiks veidots pēc grupas lielākā kuģa Wish parauga, ir tapis sadarbībā ar Tokijas Disnejlendas operatoru Oriental Land Company (OLC). Tā ir daļa no 10 gadu ilgās, 60 miljardus ASV dolāru vērtās Disney atrakciju parku un kruīzu biznesa paplašināšanas.

Disney pašlaik ekspluatē piecus kruīza kuģus. Papildus Tokijā bāzētajam kuģim tas plāno vēl trīs citus, tostarp kuģi, kas 2025. gadā izbrauks no Singapūras.

Kuģa, kura nosaukums netika atklāts, maksimālā ietilpība būs 4000 pasažieru, un sagaidāms, ka vairāku gadu laikā pēc kuģa nodošanas ekspluatācijā tas nodrošinās aptuveni 100 miljardu jenu (621,77 miljonu ASV dolāru) gada apgrozījumu, paziņoja OLC.

Disney Cruise Line ir Disney kompānijas piederoša kruīzu līnija, kas piedāvā ģimenēm draudzīgus kruīzus ar dažādiem maršrutiem un izklaidēm. Katrs no flotes kuģiem ir veidots ar Disney tematiku un piedāvā plašu izklaides programmu, ieskaitot šovus, baseinus, bērnu klubus, restorānus un citas atrakcijas, kas paredzētas visai ģimenei. Kuģi ir labi pazīstami ar savu augsto servisa līmeni un unikālo pieredzi, ko tie sniedz pasažieriem.

Disney zīmols ir globāli atpazīstams un uzticams, kas palīdz piesaistīt klientus, kuri meklē augstas kvalitātes un uzticamu kruīza pieredzi.

Disney norāda, ka kruīzu līnijas ienākumi pakāpeniski arvien pieaug, īpaši pēc covid-19 radītās pauzes. Ar jauniem kuģiem un palielinātu pasažieru kapacitāti, ieņēmumi ir pieauguši, jo vairāk pasažieru nozīmē vairāk rezervāciju un izdevumu uz kuģiem.

Efektīva izdevumu pārvaldība un ekonomijas pasākumi, piemēram, efektīvāka degvielas izmantošana un darbaspēka optimizācija, palīdz saglabāt izmaksas zemā līmenī un palielina peļņas maržu.

Kopumā, Disney Cruise Line ekonomiskā izaugsme ir balstīta uz stratēģisku paplašināšanos, spēcīgu zīmolu, klientu orientētu pieeju un efektīvu operāciju vadību. Šie faktori kopā palīdz nodrošināt ilgtermiņa izaugsmi un panākumus kruīzu tirgū.

Leave a Comment