Dienas zvaigžņu prognoze 6. oktobrim: Skorpionam – nepamatota apsūdzība, Vērsim – veiksmes vilnis

Skorpions

Nauda: numurs 25 šodien nesīs jums daudz veiksmes. Tev veiksies investīcijās.

Karjera: kolēģis Auns tevi apsūdzēs par to, ko tu neesi izdarījis. Esiet pārāks cilvēks. Jūsu finansiālais stāvoklis var nebūt ideāls, taču jūs darāt visu iespējamo, lai to uzlabotu.

Labsajūta: Ar veselību šodien viss būs kārtībā, bet vājā vieta būs rokas. Ja šodien vingrojat, esiet piesardzīgs, jo varat savainot roku(-as).

Strēlnieks

Nauda: Tevi sagaida veiksme finanšu lietās.

Karjera: jums jābūt neatkarīgam no cilvēkiem, ar kuriem strādājat. Neesi tikai daļa no bara, uzņemies atbildību un atgūsti savas līdera prasmes.

Labsajūta: nemanipulējieties. Esiet patiess, neskatoties uz to, ko cilvēki domā. Izvairieties no meliem un aptveriet katru savas personības aspektu. Nepalieciet vienā vietā, labāk mēģiniet būt kustībā.

Mežāzis

Nauda: skaitļi 57 un 2 nesīs jums spaiņus un spaiņus veiksmes.

Karjera: Tas ir labi, ja jūs neesat tur, kur domājāt. Nevajag balstīt visu savu vērtību uz to, cik daudz naudas jūs nopelnāt un ko jūs darāt iztikai. Paņemiet brīvu dienu un atpūtieties.

Lasi vēl: Jaunākie dati liecina, ka bezdarbnieku skaits eirozonā saglabājas stabils

Labsajūta: Jūsu veselība ir tikpat laba kā jebkad. Iedomājieties, cik lieliski jūs justos, ja iemācītos regulāri apmeklēt sporta zāli. Ēdiet pārtiku, kas bagāta ar olbaltumvielām.

Ūdensvīrs

Nauda: Šodien jūs varat sagaidīt mērenu veiksmi, bet neko iespaidīgu. Neinvestējiet nekustamajā īpašumā.

Karjera: strādājiet lēnāk. Ja esat bezdarbnieks, šodien ir labākā diena, lai iesniegtu savu CV.

Labsajūta: jums jābūt uzmanīgiem. Jūsu imūnsistēma vājinās, tāpēc jums ir jādara kaut kas, lai to stiprinātu.

Zivis

Nauda: Labs laiks mīlestībā un romantikā.

Karjera: jums vairāk jādomā par robežām, jo ​​jūs mēdzat ieķerties citu cilvēku dzīvēs. Jums jāzina, kā spert soli atpakaļ un atgūt mieru un prāta skaidrību.

Labsajūta: Jūs esat mērķtiecīgs un motivēts, un, lai gan virziena vai fokusa izvēle var būt sarežģīta, jums piemīt piedzīvojumu gars, kas mudinās jūs izmēģināt dažādas lietas.

Leave a Comment