Dabīgie mēslošanas līdzekļi bagātīgai zemeņu ražai, ko noteikti izmantot jau pavasarī

Iegūstiet bagātīgu zemeņu ražu ar dabīgajiem mēslošanas līdzekļiem.

Mēslojums zemenēm no maizes ļoti labi ietekmē auga attīstību, pēc dārzkopju pieredzes jau pierādīts, ka ogas ļoti labi reaģē uz rauga mēslojumu. Mēslojumu zemenēm no maizes pagatavo ļoti vienkārši, kaltētu maizi mērcē ūdenī līdz fermentācijai, nogatavošanās iestājas apmēram pēc 6-10 dienām.

Iegūto šķīdumu atšķaida ar ūdeni proporcijā 1:10. Raugs rada labvēlīgus apstākļus zemeņu augšanai, pateicoties rauga sēnītei, augsne tiek paskābināta, ogas saņem nepieciešamo barību, tādējādi maizes barība darbojas kā zemeņu mēslojums lielām ogām.

Vistu mēsli ir labi, jo tie satur lielu slāpekļa procentuālo daudzumu, bez kura ogas nespēj ražot lielus, sulīgus un saldus augļus. Vistu mēslus kā mēslojumu izmanto šķidrā veidā. Standarta aprēķins ir 1 litrs putnu mēslu uz 10 litriem ūdens, lai augs nesadegtu, sagatavotajam šķīdumam jāstāv apmēram trīs dienas.

Lasi vēl: Bagātīga raža bez izmaksām. Mēslošanas līdzekļi, kas neko nemaksā, bet rada īstu ražas furoru

Skābi piena produkti, piemēram, sūkalas. Zemeņu attīstībai un augļošanai vislabvēlīgākā vide ir viegli skāba augsne. Šajā ziņā zemeņu mēslošana ar skābpiena produktiem ir labs risinājums, lai augsni padarītu tieši tādu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 71%

0%

Ieteicams izmantot raudzētos piena produktus kopā ar pelniem, kūtsmēsliem un humusu. Ja apsmidzina ar atšķaidītu pienu, var uz ilgu laiku aizmirst par dažiem kukaiņu kaitēkļiem, piemēram, laputīm un ērcēm.

 

Leave a Comment