Cilvēki nespēj noticēt savām acīm, kad ierauga, kas atrodas zem šīs meitenītes T-krekla. Viņai nevajadzēja izdzīvot

Virsavija Boruna Gončarova ir skaista septiņus gadus veca meitenīte no Krievijas. Viņai ir lielas brūnas acis un gari gaiši brūni mati. Kā jau daudzām citām meitenēm, Virsavijai patīk zīmēt un apmeklēt baleta studiju. Zīmēšana nerada viņas mammai nekādas bažas, taču viena nepareiza kustība spēj atņemt meitenei dzīvību.

Meitene slimo ar ļoti retu slimību – Kantrella pentaloģija, kad sirds attīstās ārpus krūšu kurvja.

Šīs slimības pacientiem ļoti bieži deformējas diafragma, vēdera sieniņas, perikards un krūšu kurvis. Virsavijai nebija daļa krūšu kurvja, bet diafragma vispār nebija attīstījusies.

Viņas sirds sitās tieši zem ādas uz meitenītes vēdera. Lai sajustu meitas sirdspukstus, mātei atlika vien uzlikt roku meitai uz vēdera. Kad Virsavija klepoja, varēja izteikti redzēt ne tikai viņas sirdi, bet arī izliektās zarnas.

Krievijas ārsti nedomāja, ka meitenīte izdzīvos. Taču pašlaik Virsavijai jau ir septiņi gadi, turklāt kādu dienu meitene cer kļūt par lielisku balerīnu. Lai to izdarītu, nepieciešama vien operācija.

Par laimi, vecākiem izdevās atrast ārstu Bostonā, kas piekrita meitenīti operēt.

Taču meitenītei joprojām ir jāgaida, jo viņai ir pārāk augsts asinsspiediens. Ārsti pašlaik nolēma aprobežoties vien ar terapiju.

avots

Pievienot komentāru