Budžeta variants maza vienistabas dzīvokļa remontam, kuru ļoti viegli uztaisīt

Pie zilajām durvīm esošie sienas ornamenti nav tikai ornamenti, kā arī pašas zilās druvis pilda citu nolūku – baltais patiesībā ir sienas plaukts, kur kaut ko nolikt, bet zilās durvis ir skapis. Agrāk, šķiet, dzīvoklī šī niša bija paredzēta kam citam (durvis uz otru istabu vai kaut kas tamlīdzīgs), bet dizaineri veiksmīgi izgudroja tās lielisku pielietojumu.

Šajā studijas tipa dzīvoklī viesistaba kā tāda nemaz nav. Ir tikai pufs, uz kura atpūsties un neliels dīvānam līdzīgs krēsls. Dzīvokļa īpašnieki nolēma, ka liels dīvāns tikai pārbāzīs jau tā mazo istabiņu, tādēļ tādu nemaz nelika. Turklāt izskatās, ka viesi nemaz tik bieži šeit neuzturas.

Iztikt bez jebkādiem norobežojumiem ir salīdziniši grūti, jo guļamzonu tā vien gribējās nodalīt, padarot to daudz privātāku. Tieši tādēļ blakus gultai ir uzstādīts plaukts. Arī pati gulta ir ar minimālisma pieskārienu. Ja nezināt, kāds intejera elements piestāvēs jūsu mājoklī, vienmēr izvēlieties dabīgos materiālus ar lakoniskām formām.

Guļamzona istabas stūrī uztaisīta daudz mierīgāka. Tādēļ gludās sienas ir nokrāsotas gaišā tonī un izdekorētas ar visparastākajiem moldingiem. Šarmu šai vietai sniedz parkets skujiņas formā.

Rakstāmgalds izgatavots no dabīga koka, turklāt ir pavisam parastā standarta formā. Šeit pats galvenais bija atrast galdam tādu pašu krāsu, kā parketam.

avots

Pievienot komentāru