Bīstamais periods no 2023. gada 30. oktobra līdz 2024. gada 12. janvārim: kā izvairīties no nepatikšanām un zaudējumiem

Astrologi brīdina, ka laika posms no 2023. gada 30. oktobra līdz 2024. gada 12. janvārim sola pārvērtību, pārmaiņu un spriedzes laiku.

Šo periodu apgrūtina Marsa retrogrādā kustība, kas tiek uzskatīta par ārkārtīgi nelabvēlīgu aspektu. Kā iziet cauri šiem divarpus mēnešiem, apejot nepatikšanas un zaudējumus, stāsta astrologi.

Konfliktu un destrukcijas planēta

Planēta Marss, kas simbolizē konfliktus, karu un iznīcināšanu, saskaras ar mums jaunā gaismā. No 2023. gada 30. oktobra tā sāk palēnināt savu kustību un ieiet retrogrādā fāzē, atrodoties Dvīņu un Vērša zvaigznājos. Šis Marsa retrogrādais periods turpināsies līdz 2024. gada 12. janvārim. Interesanti, ka Marsa retrogrādās kustības sākums sakrīt ar aptumsuma koridoru, par kuru no 30. oktobra līdz 8. novembrim brīdināja astrologi.

Šis ir jau tā sarežģīto situāciju saasināšanās laiks, laiks, kad agresija, destrukcija un negatīvs noskaņojums sabiedrībā sasniedz kulmināciju. Tomēr ir veidi, kā izvairīties no nepatikšanām un zaudējumiem. Apzinīgums, pilnīga kontrole pār savām emocijām un uzvedību, kā arī harmonija ar sevi un apkārtējo pasauli būs jūsu sabiedrotie.

Izvairieties no strīdiem un konfliktiem, nepieļaujiet emocionālus izvirdumus, atturieties no aizvainojuma un apvainojumiem pret citiem. Saglabājiet prāta skaidrību un neļaujieties provokācijām.

Ko nevajadzētu darīt, kad Marss ir retrogrāds

Astrologi iesaka Marsa retrogrādā laikā, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām un zaudējumiem, ievērot šādus ieteikumus:

Izvairieties no konfliktiem ar citiem.

Atlikt ilgtermiņa un biznesa projektu uzsākšanu.

Centieties izvairīties no ķirurģiskām iejaukšanās, injekcijām un nopietnām medicīniskām procedūrām.

Atlieciet laulību reģistrāciju uz piemērotāku laiku.

Nesāciet pārcelšanās vai remontdarbus.

Atstāj ar īpašumu saistītos jautājumus uz vēlāku laiku.

Atturieties no lieliem pirkumiem vai pārdošanas.

Tā vietā veltiet laiku darbam pie sevis, kļūdu labošanai un esošo pozīciju un sasniegumu nostiprināšanai.

Neapslāpē iekšējās dusmas un citas negatīvas emocijas, bet iemācies ar tām konstruktīvi tikt galā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kā izvairītos no problēmām šajā periodā un kā apiet potenciālās neveiksmes

Leave a Comment