Bēgošās līgavas – 4 zodiaka zīmju sievietes, kuras nesapņo par kāzām

Eksperti atklājuši, kādās zodiaka zīmēs visbiežāk dzimušas tās sievietes, kuras jau šajā pasaulē ienāk ar pārliecību – ir pašpietiekamas un neatkarīgas. Un iestūrēšana laulības ostā nebūt nav viņu kvēlēkais sapnis.

Foto – unsplash

Lauva

Dzimušas karalienes, kuras visu dzīvi var nodzīvot cēlā vienatnē, pie tam – justies pašpietiekamas. Šīm sievietēm bieži vien par apprecēšanos svarīgāka ir karjera vai kāda aizraušanās – sports vai kas cits. Ja tomēr šīs sievietes iestūrē laulības ostā, viņas ir brīnišķīgas mammas, bet savam mīļotajam vīrietim sagādā sirmus matus. Un gana bieži.

Dvīņi

Šīs sievietes ir gudras, erudītas un parasti ļoti simpātiskas. Taču ģimene viņu ierobežo un tas galīgi nav tas, ko viņas savā dzīvē vēlas. Viņas ir vienlaikus arī ļoti ambiciozas. Viņas vienmēr ciena brīvību. Tāpēc nereti patiešām tā arī nekad neiziet pie vīra.

Svari

Temperamentīgās sievietes – Svari ir ļoti sabiedriskas, taču viņām ir ļoti nepastāvīgs raksturs. Un tas attiecas ne tikai uz ikdienu, kad trīs reizes dienā viņas pārdomā savus nedēļas nogales plānus, bet arī uz daudz nopietnākām lietām – piemēram, par attiecībām. Mīlu, nemīlu, mīlu, nemīlu – gluži kā loterijā! Vienu brīdi viņām šķiet, ka viņas patiešām varētu iziet pie vīra, bet jau kādā citā – ka šī doma ir nepanesama.

Mežāzis

Šīs sievietes parasti ir ļoti aizrāvušās ar savu karjeru un galvenokārt koncentrējas tieši uz karjeru – kā nopelnīt naudu, kā kļūt neatkarīgai un pastāvīgai. Un viņas zina – lai tas realizētos, ir daudz un smagi jāstrādā. Un viņas to patiešām arī dara. Nav tā, ka viņas neiemīlas – ja iemīlas, tad neprātīgi. Un tad arī iziet pie vīra un nodibina ģimeni. Bieži vien arī šajā statusā saglabā sievietes – karjeristes tēlu. Taču materiālais nodrošinājums viņām ir svarīgs ļoti, tamdēļ mājsaimnieces no šīm sievietēm neiznāk gandrīz nekad. Tāpat kā sievietes, kas dzimušas Lauvas zvaigznājā, arī viņas ir brīnišķīgas mammas, lai arī reizēm pārlieku aizņemtas darbā.

COMMENTS

Pievienot komentāru