Auns visu atrisinās, bet Zivīm jāpievēršas personīgai dzīvei; Dienas horoskops 14. martam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauva šajā dienā nomocīs materiālas grūtības. Neesiet sarūgtināts: tie visi ir īslaicīgi un viegli atrisināmi. Nākamās nedēļas sākums priecēs ar peļņu un finansiāliem panākumiem.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava šodien saņems negaidītu informāciju, kas pārsteigs un iepriecinās. Šajā dienā vari droši doties piedzīvojumā un piekrist neticamākajiem piedāvājumiem.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Astroloģe iesaka Svariem šo laiku veltīt sev, šo dienu veltot saviem priekiem un atpūtai. Dariet tikai to, kas jums patīk, un nemēģiniet nevienam izpatikt. Lai šī ir tava diena.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni šodien var un viņiem vajadzētu ceļot. Ja tas nav iespējams, tad vismaz dodieties pastaigā, mainiet situāciju kaut vai uz šo dienu. Steidzami nepieciešami svaigi iespaidi un emocijas, un tos var iegūt tikai ceļā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem nekāda iemesla dēļ nevajadzētu uztraukties un nervozēt. Ja kāds sarunā mēģina tevi aizskart, nepievērs uzmanību un neatbildi. Vienkārši abstrakti un neuztraucieties par sīkumiem.

Lasi arī: Šis siltā laika našķis patiesībā var būt ļoti kaitīgs tev – nevajag viņu lietot uzturā

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mežāžiem jau šodien vajadzētu sākt labiekārtot savas mājas. Parūpējies par savu mājīgumu un komfortu. Lai to izdarītu, izpētiet modernus interjerus un drosmīgi pārvērtiet savas idejas šajā virzienā realitātē.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra uzņēmība un neatlaidība palīdzēs būtiski virzīties uz priekšu mērķa virzienā. Šodien jums ir labvēlīga diena, lai gūtu panākumus un tādējādi pārsteigtu citus.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ir svarīgi pievērst uzmanību savai personīgajai dzīvei, ieviešot tajā dažas korekcijas. Noskaņojieties uz pozitīvo un harmoniju un nemeklējiet trūkumus ne par ko un nevienā.

 

Pievienot komentāru