Auns sakarsies ar grūtībām, bet Strēlniekam sarežģīta izvēle; Tamāras Globas dienas prognoze 12. augustam visām zīmēm

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem vajadzētu koncentrēties uz darba uzdevumiem. Neļauj, lai sīkumi un tukša runāšana novērš tavu uzmanību no svarīgām lietām. Pēc pusdienām var rasties neparedzēti apstākļi, kas mainīs tavus plānus. Tāpēc centies pabeigt savus pienākumus pēc iespējas ātrāk.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šodien būs grūti viņu sapņainības un emocionalitātes dēļ. Šīs īpašības var neļaut tev apdomīgi izvērtēt situāciju. Tāpēc ir laiks “atgriezties realitātē”, iesaka Tamāra Globa.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem būs jāizdara sarežģīta izvēle, kas noteiks viņu turpmāko likteni. Centies koncentrēties uz galveno un neļaujies emocijām. Uztici savai intuīcijai – tā tevi nepievils.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Diena solās būt ļoti sarežģīta Mežāzim. Konflikti un strīdi iespējami gan mājās, gan darbā. Tavs galvenais uzdevums šajā periodā ir saglabāt mieru un izvairīties no provokācijām. Dažkārt labāk ir vienoties ar oponentu, nekā turpināt strīdēties un tādējādi saasināt konfliktu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem veicas vairāk nekā citām zīmēm – šodien tev ir labvēlīga diena. Tu vari saņemt naudu un interesantus darba piedāvājumus. Tomēr neaizmirsti, ka laime ne vienmēr ir beznosacījumu: saglabā optimismu un centies būt atturīgs savos izteikumos.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Šodien Zivis būs apņēmības pilnas veikt lielas pārmaiņas savā dzīvē. Iespējams, tavas personīgās attiecības ir beigušās, un tu nolemsi tās izbeigt, mainīt darbu vai pārcelties uz citu pilsētu. Jebkurā gadījumā tev nāksies pieņemt svarīgus lēmumus un radikāli mainīt savu dzīvi.

Leave a Comment