Aunam pārdomu diena, bet Skorpionam negaidītas iespējas; Dienas horoskops 13. septembrim visām zodiaka zīmēm

Kas būs zodiaka apļa pārstāvjiem trešdiena, 2023. gada 13. septembris, pastāstīja astroloģe Irina Bogdan. Eksperte apgalvo, ka šī diena ir nelabvēlīga daudziem gadījumiem un centieniem. Portāla Abiem žurnālisti strādāja ar pilnu astroloģes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns šodien neko nevajadzētu uzsākt. Tāpat arī nemainiet dzīvesvietu vai darbu. Vēro, analizē, domā. Neveic nekādus pēkšņus soļus.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem šī diena sola labas ziņas. Tomēr neizmanto tās, esi pacietīgs un atturīgs. Viss notiks, bet tikai vēlāk.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).

Dvīņu plāni šodien tiks izjaukti negaidītu apstākļu ietekmē. Tomēr negatīvi pārsteigumi nav gaidāmi. Tāpēc vienkārši esi elastīgs un pielāgojies. Tu būsi par kaut ko patiesi pārsteigts un gandarīts.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem šodien vajadzētu izvairīties no strīdiem un konfliktiem. Nevajag nevienam neko pierādīt. Galvenais ir harmonija un miers, tāpēc labāk atkāpties. Sargies arī no skaudīgiem cilvēkiem.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien nevajadzētu nodarboties ar karjeras jautājumiem un sava tēla nostiprināšanu. Tu riskē veltīgi tērēt laiku un enerģiju. Tāpēc šo dienu pavadi klusi un mierīgi, bet vakarā padomā, kā vari uzlabot savu dzīvi.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Šodien Jaunavas dzīvē būs divdomīgi notikumi. Tev nāksies cīnīties par vietu zem Saules, centies parādīt sevi. Tu izjutīsi zināmu diskomfortu sakarā ar to, ka tev nāksies kādu saspiest un aizskart.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem nevajadzētu gaidīt labus rezultātus. Ja tu steigsi lietas, iespējamas kļūdas un zaudējumi. Esi uzmanīgs un piesardzīgs, un dažkārt ir vērts būt viltīgam.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem pavērsies lieliskas iespējas, taču viņi riskē tās neizmantot savas neuzmanības dēļ. Saņemies sevi un pieņem Visuma dāvanas, kas tev ir labvēlīgas.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki būs pārsteigti par to, cik viegli ir kaut ko vai kādu uzvarēt. Nebaidies no nekā un negaidi, ka uz katra soļa sagaidīsi kādu ķibeli. Atpūties un priecājies par lieliskiem savas rīcības rezultātiem.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris

Šodien veiksme ir mežāžu pusē. Tev brīnumainā kārtā izdosies izvairīties no kļūdām, kas varēja ievērojami sabojāt tavu dzīvi.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris

Šī ir lieliska diena Ūdensvīram. Tu pilnībā kontrolē situāciju un spēsi sasniegt vēlamos rezultātus. Tikai nekļūsti augstprātīgs un neaizmirsti par tik svarīgu lietu kā atbildība pret citiem cilvēkiem, īpaši ģimeni un draugiem.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šī ir neitrāla diena. Tu plūdīsi pa straumi un rīkosies atbilstoši apstākļiem. Tomēr izpildiet visu dienas plānu. Nebaidies lūgt palīdzību, ja tev tā nepieciešama.

Leave a Comment