Attapīgās vecmāmiņas pārcēlās uz mazmazītiņām mājiņām, lai nemaksātu komunālos maksājumus

Kur jūs dzīvosiet, kad aiziesiet pensijā? Cik jums paliks naudas pēc komunālo maksājumu nomaksāšanas par dzīvokli, vai arī tie paņems lielāko daļu jūsu pensijas?

Šodien mēs jums pastāstīsim par trim vecmāmiņām, kuras jau savlaicīgi parūpējās par savu dzīvi pensijā un pārcēlās dzīvot uz mazām mājiņām uz riteņiem.

Šai sievietei ir 72 gadi. Viņa uzreiz izlēma, ka nekad nepārcelsies uz veco ļaužu pansionātu. Un, lai neapgrūtinātu savu ģimeni, nemaksātu “nesamērīgus” komunālos maksājumus par savu māju, viņa to pārdeva, nopirka nelielu mājiņu uz riteņiem, un pārcēlās dzīvot uz to!

Viņas mazajā mājiņā ir viss nepieciešamais normālai dzīvei: neliela virtuve, kas apvienota ar viesistabu, duša, izlietne, tualete.

Tiesa, gulta ir izvietota otrajā stāvā, bet toties speciāli šīs mājas īpašniecei ir uzprojektētas speciālas, ērtas kāpnes.

Un lūk – vēl viena sieviete. Viņai ir 60 gadi, un viņa ir spiesta pārvietoties invalīdu ratiņos.

Tāpēc viņas ērtībām tika izveidota ērta uzbrauktuve ratiņiem uz māju, kā arī mājas iekšpusē speciāls krēsla pacēlājs, jo šai vecmāmiņai ļoti patīk gulēt bēniņos!

Bet, lūk, šī vecmāmiņa bez mazās mājiņas pirkuma pasūtīja tai klāt arī verandu. Uz tās viņa izvietoja hidromasāžas vannu, un tagad visas viņas draudzenes nāk ciemos pie viņas.

Redziet, arī pensijā var ne tikai “izdzīvot”, bet arī pilnvērtīgi dzīvot! Galvenais ir laikus par to parūpēties!

avots

Pievienot komentāru