Astrologs nosaucis 3 ķīniešu horoskopa zīmes, kuras rudens beigās var gaidīt vēl nepieredzētus panākumus

Vērsis (1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009. dzimšanas gads)

Līdzīgi kā Zivīm, arī Vērsim mēneša beigas nesīs darba augļus. Būs papildu ienākumu avoti, un, pat ja sākumā tas nebūs pārāk jūtami, būs iespējas īstenot lielos mērķus. Astrologi iesaka neklausīt tos, kuri iesaka būt pacietīgiem un neaizstāvēt savas intereses – šāda taktika var tikai kaitēt jūsu karjerai.

Eksperti uzskata, ka Vērsim nepieciešams uzkrāt labu finansiālo spilvenu nākotnei, bet ģimenē viss būs daudz mierīgāk un noteiktāk.

Ģimenes saites nostiprināsies, un brīvie Vērši, pat tie, kuri ir paspējuši vilties partnerattiecībās, negaidīti satiks savu mīlestību. Tāpēc viņi pavadīs vakarus romantiskā gaisotnē, sirsnīgās rūpēs un harmonijā, vēsta avots.

Tīģeris (1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 dzimšanas gads)

Veiksmīga karjeras attīstība un ceļošana – tāds Tīģeriem būs novembra un decembra pavērsiens. Zīmes pārstāvji sastaps atbalstu no ietekmīgu cilvēku puses, spēs realizēt neparastus radošus plānus. Tīģeri-vadītāji izpaudīsies kā stingri, bet taisnīgi priekšnieki. Padotie viņiem uzticēsies gandrīz bezgalīgi.

Vientuļie Tīģeri, tāpat kā Vērši, varēs satikt savu mīlestību. Neskatieties atpakaļ un nesalīdziniet jaunās attiecības ar iepriekšējām, iesaka astrologi.

Turklāt šai zīmei vajadzētu nomierināt savu temperamentu un nedarīt neko nepārdomātu. Par priekšlikumu atsākt attiecības nevajadzētu vienoties – divreiz vienā upē nevar ieiet, uzskata zvaigžņu eksperti.

Leave a Comment