Astroloģiskā prognoze martam visām 12 zīmēm

Svari

Līdzsvars starp ģimenes darbiem un profesionālajiem pienākumiem būs grūts, bet vitāli svarīgs: nosliece uz vienu pusi neizbēgami novedīs pie problēmām otrā. Biznesā veiksmi nesīs sadarbība ar partneriem, kas kopīgajā “katlā” ienesīs ne tikai līdzekļus, bez kuriem neiztikt, bet arī jaunas – ģeniālas un daudzsološas – idejas.

Skorpions

Pirmām kārtām risināsies ar savu mājokli saistīti jautājumi – sākot ar kārtējo vai kosmētisko remontu un beidzot ar jauna mājokļa iegādi un pārcelšanos uz jaunu dzīvesvietu. Ar izlēmīgiem soļiem galvenais ir nesteigties: lai “viss kļūtu kā bijis”, visticamāk, tas nebūs iespējams. Uzmanību prasīs arī bērni, kuru dzīvē jums aktīvi jāiesaistās.

Strēlnieks

Mēneša “simfonijā” galvenā tēma būs nekustamais īpašums: tie, kuri domā pārcelties uz citu pilsētu – vai pat citu valsti -, varēs izdevīgi pārdot savu veco mājokli un iegūt labu darbu jaunajā vietā. Tie, kuri nekur pārcelties negrasās, var nodarboties ar sava mājokļa iekārtošanu un radīt tajā komfortu un mājīgumu, īstenojot savas dizaina idejas.

Mežāzis

Galvenais ierocis – ne tikai profesionālajā, bet arī personīgajā jomā – ir informācija, ko vari – un tev vajadzētu – iegūt no visiem pieejamajiem avotiem: tā dos tev iespēju orientēties pat vissarežģītākajā situācijā. Negaidītus izdevumus līdzsvaros ievērojami naudas ieņēmumi – taču, lai tos iegūtu, tev nāksies krietni pastrādāt.

Ūdensvīrs

Saspīlējums attiecībās ar apkārtējiem, kas pagājušajā mēnesī sarežģīja dzīvi, pamazām mazināsies, dodot tev iespēju atvilkt elpu. Panākumus profesionālajā un finanšu jomā nesīs komunikācija visos līmeņos, sākot ar lietišķo un beidzot ar personīgo: priekšniecības vai darba partneru simpātijas var spēlēt nozīmīgu lomu nopietna jautājuma risināšanā, nodrošinot nepieciešamo balsu pārsvaru.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 69%

0%

Zivis

Šarms un valdzinājums, ko nodrošinās zvaigznes, padarīs zīmes pārstāvjus ārkārtīgi pievilcīgus, kas jāizmanto svarīgu jautājumu risināšanā – un ne tikai personiska, bet arī saimnieciska un sadzīviska rakstura: vienmēr ir patīkami palīdzēt simpātiskam cilvēkam. Jābūt uzmanīgiem pret savu fizisko labsajūtu.

 

Leave a Comment