Ārsti apstiprina! Šis ir īsts mūžīgās jaunības balzams. Par niecīgu samaksu!

Iesakām sūkalas tiem, kuri cieš no liekā svara. Šis uz pirmo acu uzmetienu šķietami primitīvais produkts pastiprina vielmaiņu, liek organismam “pamosties” un sākt strādāt tempā, kas palīdzēs atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Imūnsistēmas stiprināšana – vēl viens pozitīvs punkts tiem, kuri savā ēdienkartē ir iekļāvuši sūkalas! Regulāra sūkalu lietošana nodrošina vitamīnu pārbagātību, kas pavisam viegli sakārtos gan imūnsistēmu, gan arī enerģētisko līdzsvaru. Iesakām no rīta iedzert pa glāzei dzēriena, labāk pirms brokastīm.

Sūkalas aplipina ar prieku! Tiešā nozīmē. Tās veicina organismā serotonīna izstrādi, kas ir prieka hormons. Atceries par kāliju: šis elements ietekmē uzmanības koncentrēšanos un savāktību, tas ir, prāta tonusu. Kā papildus bonuss, tiek uzņemts arī vitamīns B – tas atbild par emocionālā stāvokļa stabilitāti. Tādā veidā ir iespējams cīnīties ar hronisku nogurumu un stresu.

Un visbeidzot, bet ne vismazāk svarīgs lietošanas veids – kosmētiskās procedūras. Sūkalas bieži vien ietilpst dabīgās kosmētikas sastāvā. Ne velti pienskābi var nosaukt par jebkuras ādas glābēju. Tā spēj tikt galā ar krunciņām un pārlieku sausumu, kā arī sniegt ādai veselīgu toni! Sūkalas ir noderīgas arī matiem: veicina to augšanu un atjaunošanos.

Antioksidanti ir visvērtīgākās sūkalu sastāvdaļas – tās palēnina novecošanās procesu. Tāpēc ir ērti izmantot sūkalas sejas maskās. Pamēģini tālāk sniegtās receptes.

PIENA SŪKALAS SEJAS ĀDAI

Attīrīšana: samaisi nedaudz kafijas biezumus ar piena sūkalām attiecībā 1 : 2, un iegūto masu izmanto kā skrubi, pakāpeniski to uzliekot uz sejas ar masējošām kustībām. Atstāj uz ādas ilgāk par 3 minūtēm, un izvairies no ādas ap acīm! Pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni.

Barojam ādu: uzklāj uz sejas maisījumu no sūkalām un biezpiena attiecībā 1 : 1, un atstāj uz 20 minūtēm. Pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni. Rezultāts būs redzams uzreiz!

Pakāpeniski atbrīvojamies no sīkajām krunciņām un paliekam jaunas mūžīgi: sasaldē sūkalas tev ērta izmēra kubiciņos, izmanto formiņu ledus gabaliem, un no rītiem notīri ar tiem ādu – kopā ar mitrinošu krēmu šis toniks kļūs par lielisku sejas sagatavošanu dienas grimam.

Sūkalas var pievienot veselīgos kokteiļos, samaisot ar ogām, biezpienu un cukuru. Var taisīt želeju maziem bērniem. Sūkalas bieži pievieno produktiem, kas paredzēti bērniem, jo pēc sastāva tās visvairāk līdzinās mātes pienam.

Šis patiešām ir pēc savām īpašībām unikāls produkts! Iekļauj piena sūkalas savā ēdienkartē un savu ierasto masku sastāvā. Esi jauna un skaista, neatkarīgi no sava vecuma.

avots

Leave a Comment