Aleksandrs Vasiļjevs nosauc trīs krāsas, kuras nevajadzētu valkāt šopavasar, lai nepārvērstos par vecu sievieti

Aksesuāri 2024. gada pavasarim

Aleksandrs Vasiļjevs iesaka kā pamatu apakšā izmantot olīvu un citus gaišus toņus. Tās var būt arī kurpes, somiņa vai cimdi. Tikai neaizmirstiet, ka apavi un somiņa vienā krāsā jau sen nav modē un tiek uzskatīti par bezgaumīgu salikumu. Un, ja jau esat izvēlējusies kleitu šādās krāsās, tad nesteidzieties apjukt.

Pareizi izvēlēts aksesuārs palīdzēs šai kleitai uzmirdzēt ar jaunām košām krāsām. Un tad jūsu pavasara tēls būs patiesi svaigs un valdzinošs. Nekad neaizmirstiet, ka sievietes garderobē jābūt dažādu izmēru un toņu šallēm un lakatiem. Tās jāizvēlas īpaši rūpīgi, jo tieši tās piešķir sejai izteiksmīgumu un svaigumu.

Stiliste pastāstīja par jauno 2024. gada somu tendenci un rāda fotogrāfijas ar piemēriem

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Abiem grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 70%

0%

Lasi vēl: Nosauktas kļūdas, kuru dēļ jūsu bagāža lidostā var tikt pazaudēta

Šopavasar aktuālas būs arī lielas brošas-puķes. Šis neparastais aksesuārs būs ļoti piemērots pavasara tēliem. Dodiet priekšroku lieliem sulīgiem ziediem kontrastējošos vai maigos persiku toņos. Šādu brošu var piespraust gan pie kleitas, gan pie žaketes. Un pat parasts balts T-krekls var viegli pārtapt elegantā un stilīgā tēlā.

Pavasarī kā nekad agrāk gribas eksperimentēt un izmēģināt jaunus tēlus. Galvenais ir nebaidīties ielaist savā dzīvē jaunas lietas.

Leave a Comment