Absolūtā TOP modes krāsa mēteļiem 2024.gada pavasarī: tā neizies no modes un piestāv jebkura vecuma sievietēm

Foto – Pexels

2024.gada pavasarī populārākie toņi ir aveņu, fuksijas, maigi rozā – kā pūderis un arī gaiši rozā – kas līdzinās garšīgam zefīram. Šīs tīrās, vienlaikus ļoti sievišķīgās krāsas dominē visās modes skatēs, tās izvēlējušies teju visi modes dizaineri un kas ir pats labākais – tās piestāv visa vecuma sievietēm.

Ja jums patīk konstrastējošākas krāsas, izvēlieties mēteli fuksijas krāsā vai rozīgi – violetu. Ar šādu mēteli kopā nevainojami sader apģērbs, kas ir baltā, melnā vai gaiši violetā krāsā.

Lasi vēl: “Nu nevelciet kājās šitās lietas!” – populārais modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs atklāj, kāpēc sievietes “Skinny” biksēs izskatās nepievilcīgi

Savukārt, ja jums patīk maigi rozā krāsa, kas var “tuvoties” arī persiku nokrāsai, piešķirs savai valkātājai maigumu un izsmalcinātību. Šādas krāsas mētelis gan būt gan klasiska griezuma, gan oversize. Šāds tonis kopā lieliski izskatās ar gaišas krāsas apģērbu, piemēram, ar zilas krāsas džinsiem vai baltām biksēm, džinsu kleitām vai baltiem svārkiem.

Foto – Pexels

No modes neiziet arī tīra, gaiši rozā krāsa, kas atgādina zefīrus. Tā izcels visu vecumu sieviešu šarmu, izsmalcinātību un vilinošo pievilcību. Šāds mētelis arī var būt jebkura stila. Tam nevainojami piestāv kleitas un augstpapēžu kurpes. Papildiniet savu izskatu ar stilīgiem aksesuāriem, klasisku somu, cepuri vai brillēm.

 

Leave a Comment