Novērtēs pat prasīgākie! Vistas krūtiņā ar zaļo sviestu

Šodien es jums piedāvāju vienu no savām iecienītākajām ātrajām receptēm, kas noteikti iepriecinās gan jūs, gan jūsu ģimenes locekļus vai viesus.

Šis ēdiens ir ne tikai ļoti garšīgs, bet arī tiek pagatavots neticami ātri, tāpēc es bieži to gatavoju, kad ir nepieciešams ātri kaut ko uzlikt uz galda.

Tas ir ideāls risinājums tiem brīžiem, kad ir nepieciešams kārtīgi paēst, bet laika gatavošanai ir pavisam maz. Receptes lielākā priekšrocība ir tās elastīgums – garšaugu komplekts, kas tiek izmantots kopā ar eļļu, var tikt pielāgots jūsu gaumei un vēlmēm.

Man pašai ļoti patīk izmantot baziliku un pētersīļus, taču, ja tie nav pieejami, var izmantot tikai pētersīļus.

Ar šo vienkāršo un ātro recepti jūs varēsiet izbaudīt gardu maltīti bez liekām pūlēm un ilgstošas gatavošanas.

Sastāvdaļas 4 porcijām : Velku vistas fileja 4 gab. sviests 60 grami sasmalcināti garšaugi (pētersīļi + baziliks, varbūt piparmētra) 2 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula 2 tējk sāls un pipari pēc garšas kviešu milti 1 ēd.k.

Ēdienu gatavošanas recepte : Katru fileju sagriež gareniski 2 plānās kotletēs.

Apkaisiet gaļu ar sāli un pipariem, pielāgojot to pēc savas garšas, lai nodrošinātu, ka garšvielas ir līdzsvarotas. Pēc tam rūpīgi apviļājiet gaļu miltos, lai izveidotu vieglu un kraukšķīgu garoziņu, taču neaizmirstiet nokratīt liekos miltus, lai novērstu pārāk biezu un smagu pārklājumu.

Cepiet gaļu nelielā daudzumā augu eļļas, uzsildot to uz lielas uguns, lai panāktu ātru un vienmērīgu apcepšanu.

Cepšanas procesam jābūt īsam — aptuveni 2-3 minūtes no katras puses, lai gaļa būtu zeltaini brūna un saglabātu savu sulīgumu.

Pārliek uz traukiem un turi siltumu. Izkausē sviestu, sajauc ar citrona sulu un sasmalcinātiem zaļumiem.

Garša būs perfektāka nekā Jūs domājat!

Lai labi garšo!

Leave a Comment