Viegli pagatavojams un vienmēr gards; Cukini pīrāgs ar šķiņķi

Šis uzkodu pīrāgs ir īsta kulinārā baudījuma un komforta ēdiena paraugs.

Tas ir ne tikai ārkārtīgi garšīgs, bet arī ar mitru drupaču struktūru, kas ļauj pīrāgam būt ļoti sulīgam un piepildītam ar bagātīgu garšu.

Rīvēts cukini, kas ir pīrāga galvenā sastāvdaļa, piešķir tam īpašu sulīgumu, kamēr šķiņķis piedāvā ne tikai bagātību, bet arī vieglu dūmu aromātu, kas lieliski papildina kopējo garšu.

Šis pīrāgs ir vislabāk baudāms siltā veidā. Īpaši labi tas sader ar tējas krūzi, padarot to par lielisku izvēli brokastīm vai kā uzkodu vieglām maltītēm.

Tā ir lieliska alternatīva parastajai maizei, un tā var lieliski papildināt zupas vai citas šķidras maltītes, piešķirot tām patīkamu un bagātīgu garšu.

Pīrāgs ir lieliska iespēja izmantot cukini sezonas laikā, kad šie dārzeņi ir svaigi un pilni garšas.

Un, ja sezonas laikā nevari iegūt cukini, neuztraucies – šo pīrāgu var pagatavot arī ar saldētām cukini vai, ja nepieciešams, ar citām dārzeņu alternatīvām.

Pārliecinies, ka izmēģini šo recepti, lai izbaudītu, cik viegli un garšīgi var būt mājas pagatavoti pīrāgi.

Sastāvdaļas 21 cm pannai : Fonds cukini 350 grami augu eļļa 80 grami pienu 80 grami olas 2 gab. puscietais siers 100 grami šķiņķis 150 grami sāpes 250 grami cepamais pulveris 1,5 tējk. malti melnie pipari 1/4 tējk. sausie ķiploki 1/2 tējk. sāls 1/2 tējk.

Ēdienu gatavošanas recepte : Trīs cukini uz rupjās rīves. Sāls, samaisa un ļauj nostāvēties 5-7 minūtes.

Pēc tam izspiediet šķidrumu un izlejiet to. Cukini pievieno augu eļļu, pienu, olas un samaisa.

Pievieno rīvētu sieru un smalki sagrieztu šķiņķi.

Pievieno ar sāli, garšvielām un cepamo pulveri izsijātus miltus un samīca biezu mīklu.

Mēs to pārnesam ietaukotā formā un nosūta uz cepeškrāsni, kas ir uzkarsēta līdz 180 grādiem. Cep līdz sausai, apmēram 45 minūtes. Pasniedziet siltu vai pilnībā atdzesētu.

Leave a Comment