Manas omītes mīļākā recepte : Spinātu vistas pīrādziņi

Šodien man ir īpaša recepte, kas ir ideāli piemērota gan svētkiem, gan ikdienai, īpaši tiem, kas vēlas zaudēt svaru vai vienkārši cenšas ēst veselīgi.

Tā ir pilnībā saskaņota ar PP (pareiza uztura) principiem, un vienlaikus ārkārtīgi garšīga, tāpēc patiks arī visiem pārējiem.

Ja jūsu uzturā vistas krūtiņa jau šķiet pārāk bieži redzams produkts, tad šis ēdiens ir lielisks veids, kā to izmantot nedaudz savādāk un daudz interesantāk.

Garnējumu izvēlieties pēc savas gaumes un iespējām – tas var būt jebkas, kas jums tīk.

Un, ja nesekojat stingrai diētai, varat vistas krūtiņas fileju aizstāt ar augšstilbu gaļu, kas dos vēl bagātīgāku garšu.

Šo pašu recepti varat izmantot arī ar jebkuru jūras zivi – gan baltu, gan sarkanu, lai pagatavotu līdzīgas pankūkas. Tas ir ļoti daudzveidīgs ēdiens, ko var pielāgot jūsu vēlmēm un vajadzībām.

Sastāvdaļas 2 porcijām : Vistas fileja 360 grami olas 1 gab spināti 100 grami kukurūzas milti 20 grami ķiploku 2 zobs sāls un pipari pēc garšas augu eļļa cepšanai 2 tējk.

Ēdienu gatavošanas recepte sākas ar to, ka visi produkti tiek rūpīgi sagatavoti, un to svars tiek norādīts jau apstrādātā veidā. Tas nozīmē, ka jūs jau esat noņēmuši kātiņus un mizas, iztīrījuši saistaudus un sagatavojuši sastāvdaļas tā, lai tās būtu gatavas tieši ēdiena pagatavošanas procesam.

Tādējādi jūs precīzi zināsiet, cik daudz produkta ir nepieciešams, un varēsiet būt pārliecināti, ka viss tiks izmantots pareizi un bez atkritumiem.

Sākumā vistas fileju vajag sagriezt apmēram 1 x 1 cm lielos kubiņos. Šī izmēra kubiņi ir ideāli piemēroti, lai nodrošinātu vienmērīgu gaļas gatavošanu, un tie labi sajaucas ar pārējām sastāvdaļām, veidojot vienmērīgu un gardu ēdiena tekstūru.

Svarīgi ir tas, lai gabaliņi nebūtu ne pārāk lieli, ne pārāk mazi, lai ēdiena pagatavošana būtu vienmērīga un rezultāts būtu pēc iespējas garšīgāks.

Spinātiem noņemiet kātiņus. Mēs to smalki sagriežam.

Sasmalcinātajai filejai bļodā pievieno olu, kukurūzas miltus, sakapātus ķiplokus, sāli un piparus pēc garšas.

Spinātus nedaudz samīca ar rokām, liek bļodā ar pārējām sastāvdaļām un samaisa.

Uzkarsē pannu uz vidējas uguns un iesmērē ar augu eļļu. Ar karoti izvelciet maisījumu.

Apcep no abām pusēm, līdz gatavs.

Pēc apgriešanas pārklājiet ar vāku un nedaudz samaziniet uguni. Pasniedz ar garnīru.

Leave a Comment